Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Proeftuin Erasmusveld te Den Haag

PLAN IN VOORBEREIDING

Proeftuin Erasmusveld wordt echt anders! Een nieuwe en duurzaam stedelijke woonbuurt in Den Haag. Waar ooit volkstuintjes en sportvelden lagen, midden in een ecologische zone, ontstaat een nieuwe leefomgeving voor plant, dier én mens. Een nationaal en internationaal toonbeeld van gezond stads samenleven. Een plek voor mensen die bewust anders willen wonen.

De start verkoop van dit unieke project wordt verwacht in het voorjaar van 2019. Op dit moment is er nog geen verkoopdocumentatie beschikbaar.

Wilt u vrijblijvend worden geïnformeerd over de ontwikkelingen omtrent dit project? Meldt u dan als belangstellende aan op de website: https://www.proeftuinerasmusveld.nl