Diensten

Olsthoorn Makelaars ondersteunt je bij de aankoop, de verkoop, of de taxatie van je woning.

Aankoopmakelaar

U gaat een huis kopen. De kans is groot dat u dat niet elke dag doet. Juist het kopen van een woning vraagt veel kennis van zaken. Bouwkundig bijvoorbeeld, maar ook juridisch.

Lees meer
Verkoopmakelaar

U gaat uw woning verkopen. Lukt dat binnen een redelijke termijn? En voor de prijs die u in uw hoofd heeft? Een NVM-makelaar als Olsthoorn Makelaars geeft op die vragen een eerlijk antwoord.

Lees meer
Taxateur

U wilt weten wat uw woning precies waard is? Een professionele woningtaxatie geeft het antwoord.

Lees meer
Nieuwbouwspecialist

Gelukkig bieden steeds meer ontwikkelaars de mogelijkheid om uw huis virtueel te bekijken. Daarom komt het bij nieuwbouw aan op een makelaar die begrijpt dat u iets meer zekerheid wilt.

Lees meer
Projectadviseur nieuwbouw

Met onze jarenlange expertise en brede marktkennis als nieuwbouwmakelaar, voorzien wij ontwikkelaars van eerlijk en duidelijk advies. We denken vroeg in het proces mee en dragen bij aan een passend bouwplan met een reëel prijsadvies.

Lees meer
Service & onderhoud

Een woning verkoopt het beste als deze er perfect uitziet. Geen achterstallig onderhoud, netjes in de verf en kleine ongemakken verholpen.

Lees meer
Verhuisbus

De dienstverlening van Olsthoorn Makelaars gaat ver. Dit nemen wij zelfs letterlijk: wij bieden u onze verhuisbus kosteloos aan zodat u zelf uw spullen kunt verhuizen.

Lees meer