Terug

Post

Professor Schoemakerplantage – Herenhuizen aan het park te Delft

15 maart 2019

DE BOUW IS IN VOLLE GANG

De Schoemaker Plantage biedt zeer duurzame herenhuizen met een woonoppervlak van 188m2 tot 217m2, een royaal dakterras en maar liefst 7 kamers! De woningen worden opgeleverd inclusief luxe keuken, badkamer en Nul-op-de-meter installatie. De woningen zijn gelegen aan het stadspark en op korte afstand van de sfeervolle binnenstad van Delft. 

U vindt de Schoemaker Plantage in de luwte van de binnenstad op de oude TNO-locatie naast de TU Delft. De ruime opzet van de buurt vormt een mooi contrast met het drukke stadse leven dat zich afspeelt op slechts tien minuten fietsafstand. U woont hier lekker stads maar wel rustig en omringd door groen. 

Ziet u uzelf hier al wonen? Er zijn nog enkele herenhuizen beschikbaar vanaf € 548.750,-- v.o.n. Maak snel een afspraak en laat u in het informatiecentrum op de Schoemaker Plantage informeren over de mogelijkheden.

De bouw is inmiddels gestart, de oplevering wordt eind 2019/begin 2020 verwacht.

Zaterdag 16 maart is de informatieloods op de locatie open.

Tussen 11.00 en 13.00 uur bent u hier (zonder afspraak) van harte welkom om de maquette van de locatie te bekijken. Als deze datum u niet schikt, is het mogelijk een afspraak in te plannen zodat wij u dan individueel te woord kunnen staan. De loods is gevestigd aan de Bakemastraat 97L in Delft.