Terug

Post

Nieuwbouwappartementen in Delft; De Tuin van Teding

11 mei 2021

Goed nieuws voor wie op zoek is naar een heerlijk appartement met balkon, terras of tuin in Delft! In de groene omgeving in de Kuyperwijk, worden in De Tuin van Teding 32 appartementen gerealiseerd van 68 tot 102 m². Maak nu alvast kennis met dit mooie project!

De omgeving

De Tuin van Teding komt aan de Teding van Berkhoutlaan ter hoogte van de Sasboutstraat. Wat een fijne plek om te wonen. De Kuyperwijk staat bekend om het groene karakter en ruimtelijke opzet. Zo is het ook in de Tuin van Teding. Hier woont u heerlijk rustig, maar wel met 2 supermarkten om de hoek en hartje Delft op circa 7 minuten fietsafstand. De auto parkeert u gewoon voor de deur. Stap in en met een kwartier bereikt u Den Haag. Rotterdam en Leiden zijn maar 20 minuten rijden. Ideaal!

 

Concept 'vogelvlucht' impressie nieuwbouw appartementen De Tuin van Teding

De 32 nieuwbouw appartementen

Met verfijnde geveldetails, bijzonder vormgegeven balkons en de verbinding die wordt gemaakt met de tuin rondom, laat de architect de kenmerken en kwaliteiten uit de wijk terugkomen in het complex. De 32 appartementen zijn verdeeld in de volgende types:

  • 10 kopappartementen van ruim 68 m²
  • 20 appartementen van ruim 87 m²
  • 1 appartement van ruim 102 m² met tuin
  • 1 appartement van ruim 102 m² met terras

Iedereen heeft een heerlijke buitenruimte in de vorm van een balkon, terras of tuin. De buitenruimtes zijn op het oosten en zuiden georiënteerd. Wilt u nog uitgebreider genieten van buiten zijn? Dan wandelt u zo de gezamenlijke tuin in. Kopje koffie en boekje mee en genieten maar.

Tuin van Teding Delft

Concept impressie nieuwbouw appartementen 'De Tuin van Teding'

Interesse?

Meer over De Tuinen van Teding leest u op deze pagina. De verkoop start naar verwachting in het derde kwartaal van 2021. Meld u nu aan als belangstellende via de projectwebsite van De Tuinen van Teding en blijf als eerste op de hoogte van het project.