/ De woning in beeld

De mooiste presentatie van je woning; met aandacht voor de details en het gevoel achter de stenen.

Je woning in beeld

We willen je woning van zijn beste kant laten zien, en ook complete informatie geven aan geïnteresseerden. Bovendien moet je woning goed vindbaar zijn, zodat we de potentiële koper weten te bereiken. Daarom zorgt Olsthoorn Makelaars voor een creatieve presentatie, en een krachtige mix van on- en offline communicatiemiddelen.

Onze huisfotografen

Olsthoorn Makelaars heeft twee eigen fotografen in huis, die tevens gespecialiseerd zijn op het gebied van interieurstyling: Ilse Roepers en Anne Halve.

Als klein meisje moest het behang in Ilse’s kamer al matchen bij haar dekbedovertrek. Altijd bezig met kleur en interieur was de opleiding tot interieurstyliste in Rotterdam een logische keuze. Hierna heeft zij zich verdiept in het vastleggen van interieurs op beeld, aan de Akademie Vogue in Amsterdam.

Zo jong als Anne was, altijd liep ze met een camera in haar hand, om de gekste dingen vast te leggen. Momenteel volgt Anne de opleiding Mediastyling Interieur, aan de Akademie Vogue in Amsterdam. Een mooi vervolg op haar opleiding Fotografie die zij afrondde op het Grafisch Lyceum Rotterdam.

Ilse en Anne brengen eerst een bezoek aan de woning en geven praktische stylingtips om alle ruimtes zo optimaal mogelijk te presenteren. Vervolgens zorgen ze voor prachtige foto’s, die prikkelen, nieuwsgierig maken en alle pluspunten van de woning benadrukken.

Plattegronden

Wie een woning zoekt, wil zo veel mogelijk weten over alle ruimtes. Daarom wordt je woning professioneel ingemeten. Aan de hand hiervan worden er duidelijke plattegronden gemaakt.

den haag

Styling en fotografie

Na een bezoek van onze styliste ligt de nadruk op de mooiste punten van woning. Er worden professionele en sfeervolle foto’s gemaakt die eruit springen en zo de aandacht van mogelijke kopers vasthouden.

Olsthoorn Makelaars | Woningpresentatie

Woningpresentatie online

Na plaatsing op onze site is je woning uitgebreid te bekijken. Bewegende beelden brengen het woongevoel nog duidelijker over, 360 graden foto’s geven de kijker het gevoel dat ze daadwerkelijk in de woning staan en om de ligging goed te benadrukken kunnen we de woning vanuit de lucht laten zien.

Olsthoorn Makelaars | Woningpresentatie

Luxe woningbrochure

Je woning schittert in een luxe brochure, van hoge kwaliteit. Vol heldere informatie, sfeerfoto’s en plattegronden, maar ook met handige weetjes over de omgeving. Naast deze brochure zorgen wij ook een (tuin)verkoopbord en presenteren je woning in onze etalages.

Social media

We presenteren je woning op onze social media-kanalen. En we kunnen je vertellen: ons bereik is enorm! Met een campagne op maat kunnen we je woning nog gerichter bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Onze enthousiaste afdeling marketing en communicatie denkt continu mee.

Funda

Nadat de woning bij ons in verkoop staat, wordt hij ook op Funda.nl geplaatst, met een hoge ranking. Benieuwd hoe vaak de woning wordt bekeken? Met Funda statistieken die je zelf kunt inzien, ben je altijd op de hoogte!

Woning in beeld

Neem contact met ons op!

Dienst Woning in beeld contact

Adres
house-row