Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Artikel Bewust nieuwbouw.nl

Minder interesse om een nieuwbouwhuis te kopen vanwege de stijgende prijzen? Gert-Jan Olsthoorn, oprichter van Olsthoorn Makelaars in de regio Den Haag en Westland, ziet het heel anders. Hij onderkent dat de prijzen van nieuwbouwhuizen dan wel sterker gestegen zijn dan die van vergelijkbare bestaande woningen, maar dat betekent niet dat de maandlasten hoger uitpakken en dat de consument per saldo duurder uit is. “Wie een duurzaam en energiezuinig nieuwbouwhuis koopt, heeft geen of weinig energielasten. En er zijn nog een paar andere voordelen die een stimulans kunnen zijn om te kiezen voor een duurzaam nieuwbouwhuis.”

Lees het hele artikel op: www.bewustnieuwbouw.nl/nieuwbouwhuis-duurder-maar-maandlasten-niet-per-se-hoger/