Terug

Post

Woonstap Westland groot succes!

30 mei 2024

Op dinsdag 28 mei vond de eerste editie van Woonstap Westland plaats in het World Horti Center in Naaldwijk. Dit evenement, een initiatief van Olsthoorn Makelaars in samenwerking met Gemeente Westland, Rabobank en Westport Notarissen N.V. trok meer dan 300 bezoekers die geïnteresseerd waren in toekomstbestendig wonen.

Tijdens Woonstap Westland konden 50+ers terecht voor deskundig advies over diverse woonopties, zoals het kopen van een kleinere woning, een nieuwbouwwoning, het aanpassen van de huidige woning of het overwegen van alternatieve woonvormen. In een live talkshow onder leiding van Rob Veenman met ervaringsdeskundigen en een expertpanel konden bezoekers vragen stellen en ook de informatiemarkt bood waardevolle inzichten.

Eerder nam Olsthoorn Makelaars al het initiatief voor een succesvol event gericht op starters op de woningmarkt: Woonstart Westland. Beide evenementen voorzien duidelijk in een behoefte en bieden een platform voor het uitwisselen van kennis en ervaring op het gebied van wonen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je eigen woonsituatie? Neem dan contact op met onze deskundige makelaars voor persoonlijk advies, zodat je met een gerust hart kunt bouwen aan je woondromen.