Terug

Post

Goed nieuws – Villapark Eikelenburgh fase 9

Judith Been – Olsthoorn

|

18 oktober 2022

Woensdag 26 oktober a.s. is het zover, dan start de online verkoop van het project Villapark Eikelenburgh, fase 9 in Rijswijk. Schrijf je nu in als belangstellende op de projectwebsite. Je ontvangt na inschrijving op 26 oktober aan het einde van de middag de nieuwsbrief met daarin de uitleg over de digitale inschrijfprocedure en de link naar de online omgeving. Ook presenteren wij je dan graag de digitale brochure, verkoopdocumentatie en overige beschikbare informatie.

Vooruitlopend op die informatie laten wij je alvast weten dat de inschrijfperiode sluit op zondag 6 november a.s om 22.00 uur. Het maakt dus niet uit wanneer je je inschrijft, als het maar uiterlijk 6 november is!

Let wel: om in aanmerking te kunnen komen voor een woning van het type Zirkoon zijn aanvullende verkoopvoorwaarden van toepassing. Lees hier meer

Financiële voorbereiding

Tijdens de inschrijfperiode wordt gevraagd naar een financiële check. Zorg dat je hierop voorbereid bent. Deze mag niet ouder zijn dan 2 maanden. Neem hiervoor contact op met ons. Wij staan je graag te woord met advies en informatie.