Terug

Post

Maestro: 28 september start verkoop

23 september 2022

Goed nieuws! Vanaf 28 september is het mogelijk om je online in te schrijven voor jouw favoriete appartement of penthouse in project Maestro in Den Haag. Hier worden prachtige appartementen en penthouses gerealiseerd met een waanzinnig uitzicht, op een heerlijke locatie: op het groenste plekje van de groenste stad van Nederland, vlakbij recreatiegebieden, strand en duinen!

Vanaf 28 september:

  • Gebruik je op www.woneninmaestro.nl de woningzoeker om jouw ideale thuis te vinden.
  • Vind je alle bouwnummers en bijbehorende kenmerken online.
  • Kun je op de projectwebsite alle verkoopdocumentatie en de definitieve verkoopprijzen zien.
  • Kun je je officieel inschrijven. Hiervoor heb je de tijd tot en met 9 oktober.

Verkoop event op 1 oktober

Op zaterdag 1 oktober ben je tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom voor het verkoopevenement in Restaurant Hudson, Poeldijkseweg 47 in Den Haag. We geven je graag het antwoord op al je vragen en het project wordt uitgebreid gepresenteerd.

Financiële voorbereiding

Goed om te weten: met een hypotheekverklaring krijg je voorrang bij de toewijzing van de woning ten opzichte van geïnteresseerden waarvan de financiële situatie onbekend is. Kortom: met helder inzicht in jouw financiële situatie, is de kans groter op een Maestro appartement!

In samenwerking met Vaes Finance biedt de projectontwikkelaar je de service van een financiële check plus de afgifte van een gratis hypotheekverklaring. Wacht dus niet te lang om het gesprek aan te gaan en geef nu al aan dat je in aanmerking wilt komen voor een hypotheekverklaring. Of neem direct contact op met Vaes Finance via 0181-745030 of info@vaesfinance.nl. Dan ben je goed voorbereid bij de start van de verkoop.