Terug

Post

Verkoop Buitenplaats Hofstede succesvol van start!

04 april 2023

In de Rijswijkse Landgoederenzone wordt een exclusief nieuwbouwproject gerealiseerd: Buitenplaats Hofstede. 1 april is de verkoop van start gegaan en geïnteresseerden hebben nog tot 12 april - 12.00 uur de tijd om zich in te schrijven. De verkoop ging van start met een bijeenkomst op Landgoed Te Werve, direct tegenover de projectlocatie. Hier stond ons nieuwbouwteam klaar met het projectteam van NU Projectontwikkeling en Bolton bouw om meer te vertellen over het project en de woningen. Ook konden geïnteresseerden alvast kennismaken met de adviseurs van Eigenhuis Keukens, de leverancier van de met zorg ontworpen Siematic projectkeukens. Voor vragen over het financiële plaatje kon men terecht bij de adviseurs van M/V Works B.V. Ons nieuwbouwteam sprak zeer enthousiaste bezoekers en we kijken ernaar uit om de potentiële kopers te begeleiden bij het aankoopproces!

Het project

Veel luxer en groener dan in Buitenplaats Hofstede kan men zich niet wensen. De buitenplaats is een gebied waar prachtige bomen en struikgewassen de leefomgeving veraangenamen en waar weelderige wandelpaden, bruggen en vijvers de boventoon voeren. In dit afwisselende en uitzonderlijke gebied heeft men de keuze uit woningen van circa 110 tot circa 212 m², met standaard 2 tot 4 slaapkamers. Een toegangsweg die slingert door het groen leidt naar een ijkpunt: het nieuwe landhuis aan het einde van de waterpartij. In dit landhuis treffen we luxe appartementen en penthouses. Langs de toegangsroute vinden we stijlvolle woningen op ruime kavels: twee-onder-één-kap villa’s, vrijstaande villa’s, Bos herenhuizen en Boerderij woningen. Zeinstra Veerbeek Architecten heeft bij het ontwerpen een juiste balans tussen eigentijdse architectuur en historische verworvenheden gehanteerd. BoschSlabbers landschapsarchitecten zorgde voor een ontwerp met oog voor het heden en gevoel voor de historie.

Ook interesse?

Nog tot en met 12 april 12.00 uur, is het mogelijk om je in te schrijven voor één of meer woningen. In de woningzoeker op de projectwebsite kun je per bouwnummer de details van de woning en een ingekleurde plattegrond bekijken. Hier zie je ook of de woning beschikbaar is: een deel van de woningen is namelijk tijdens de Presale al gereserveerd. Deze woningen worden eerst aangeboden aan degene met een reserveringsovereenkomst voor de woning.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Ons nieuwbouwteam staat voor je klaar!