Terug

Post

Informatieavond Noorderduin fase 2 – Monster

04 juli 2023

Kom langs op de informatieavond van Noorderduin fase 2 op woensdag 5 juli aanstaande. Tijdens dit evenement is er een verkoopbrochure beschikbaar en kom je alles te weten over het nieuwbouwproject. Ook is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de makelaars en Rabobank.

De informatieavond vindt plaats bij The Coast Beach House aan de Molenslag 10 te Monster. Je bent van harte welkom vanaf 17.00 uur en het eindigt omstreeks 18.30 uur.

Het project

Op zoek naar het vakantiegevoel in je eigen huis? In Monster, tegen recreatiegebied Madestein aan, ontstaat binnenkort een prachtige, karakteristieke woonwijk. Op een unieke plek: vlak achter de duinen. Je voelt overal dat de zee in de buurt is. Die sfeer komt ook terug in de bebouwing. Statige woningen met een romantische uitstraling – zoals je wel vaker aan de kust ziet – in een knusse wijk waar mensen echt samen leven. Je bent omringd door de rust van de natuur, met de reuring en voorzieningen van Den Haag en Westland altijd dichtbij. Maak kennis met Noorderduin!

De 45 woningen in fase 2 van Noorderduin zijn nu in verkoop. Pak je kans om in dit populaire nieuwbouwplan te wonen! Naar de woningen.

Inschrijven is nog mogelijk tot 10 juli a.s. - 12.00 uur.