Terug

Post

Start verkoop en informatieavond Noorderduin – Monster

21 maart 2023

365 dagen per jaar een vakantiegevoel? Het kan in nieuwbouwproject Noorderduin. In Monster, tegen recreatiegebied Madestein aan, ontstaat binnenkort een prachtige, karakteristieke woonwijk. Op een unieke plek: vlak achter de duinen. Je voelt overal dat de zee in de buurt is. Die sfeer komt ook terug in de bebouwing. Statige woningen met een romantische uitstraling – zoals je wel vaker aan de kust ziet – in een knusse wijk waar mensen echt samen leven. Je bent omringd door de rust van de natuur, met de reuring en voorzieningen van Den Haag en Westland altijd dichtbij. Privé ruimte en openbare ruimte vloeien hier naadloos in elkaar over en vormen een geheel. De veranda’s vormen de schil die privé en openbaar scheidt. Ondanks dat iedereen een eigen tuin heeft, is het door de groenzones en net alsof de hele buurt één grote, gedeelde tuin is. Kronkelende voetpaden verbinden de buurt. Het duinlandschap wordt doorgetrokken in het gebied, waardoor Noorderduin de perfecte combinatie van tuinen en duinen heeft.

De woningen

In Noorderduin worden ruim 200 nieuwbouwwoningen gerealiseerd in de vorm van 2 onder 1 kapwoningen en rijwoningen. Wat Noorderduin uniek maakt behalve de locatie? De woningen worden gerealiseerd in een stijl zoals je die ziet aan 'The Hamptons'. Je waant je hier aan de Amerikaanse kust. Lichte tinten, kenmerkende raampartijen, een overdekte veranda en een houtlook.

Start verkoop: 23 maart 2023

Zie jij jezelf al wonen in Noorderduin? De online verkoop van de 60 woningen start donderdag 23 maart 2023 om 15.00 uur. Als de online verkoop start, geef je maximaal 5 bouwnummer voorkeuren door op de projectwebsite. Dat doe je vanuit je wensenlijst of direct vanuit het woningaanbod. Tijdens de inschrijfperiode kun je jouw voorkeuren zo vaak aanpassen als je dat wilt. Je kunt bijvoorbeeld de volgorde aanpassen, voorkeuren verwijderen en toevoegen. Dat kan uiterlijk tot vrijdag 31 maart 12.00 uur, want dan sluit de registratie. Uiterlijk vrijdag 7 april 12.00 uur worden de woningen toegewezen en krijg je bericht over de uitslag.

Informatieavond

Interesse in dit project? Kom langs op de informatieavond van Noorderduin fase 1 op woensdag 29 maart aanstaande. Tijdens dit evenement is er een verkoopbrochure beschikbaar en kom je alles te weten over het nieuwbouwproject. Ook is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de makelaars en Rabobank. De informatieavond vindt plaats bij The Coast Beach House aan de Molenslag 10 te Monster. Je bent van harte welkom vanaf 16.00 uur en het eindigt omstreeks 18.30 uur.