/ Diensten

Diensten

Welke stap je ook wilt zetten naar een nieuw (t)huis: we staan voor je klaar!

Olsthoorn Makelaars | Verkoopmakelaar
Verkoopmakelaar

Woning verkopen? Doe het samen met een verkoopmakelaar van Olsthoorn Makelaars. Wij vinden dat jouw woning een verkooptraject op maat verdient. En met onze actieve en krachtige aanpak maken we écht het verschil.

Olsthoorn Makelaars | Aankoopmakelaar
Aankoopmakelaar

Al een woning op ’t oog, of kun je wel wat hulp gebruiken bij het zoeken? Als aankoopmakelaar helpen we je de juiste keuzes te maken én geven je een voorsprong bij de onderhandelingen.

Nieuwbouwspecialist | Olsthoorn Makelaars
Nieuwbouwspecialist

Interesse in een nieuwbouwwoning? Het kopen van een nieuwbouwwoning gaat er anders aan toe dan het kopen van een bestaande woning. Als NVM nieuwbouwspecialist met jarenlange ervaring begeleiden we je bij elke stap van het proces.

Ontbindende voorwaarden
Projectadviseur nieuwbouw

Projectontwikkelaars zijn bij ons aan het juiste adres voor advies en verkoopondersteuning. Door onze kennis van de markt en de inzet van relevante data weten wij exact waar kansen liggen op het gebied van doelgroepen, locaties en woningtypes.

Taxateur

Wil je precies weten wat je woning waard is? Voor het aanvragen of aanpassen van een hypotheek, verzekering of erfenis bijvoorbeeld? Met een taxatierapport door een professionele Olsthoorn taxateur kun je weer verder.

Olsthoorn Makelaars | Woningpresentatie
De woning in beeld

We willen je woning van zijn beste kant laten zien, en ook complete informatie geven aan geïnteresseerden. Bovendien moet je woning goed vindbaar zijn, zodat we de potentiële koper weten te bereiken. Daarom zorgt Olsthoorn Makelaars voor een creatieve presentatie, en een krachtige mix van on- en offline communicatiemiddelen.

Olsthoorn Exclusief
Olsthoorn Exclusief

Een luxe en bijzondere woning verkopen? Speciaal voor woningen in het hogere segment bieden wij een dienstverlening op maat: Olsthoorn.

Olsthoorn Makelaars | Diensten
Verhuisbus

Je verhuizing zelf organiseren? Dat wordt een stuk makkelijker met onze verhuisbus! Je woning verkocht of aangekocht met Olsthoorn Makelaars? Dan kun je onze Ford Transit kosteloos één dag gebruiken.