Terug

Post

De Blauwe Kreken fase 6: 4 juli start verkoop

24 juni 2024

De Blauwe Kreken in Poeldijk is een gezellige dorpse buurt met verschillende types zeer energiezuinige nieuwbouwwoningen. De woningen uit de eerste fasen worden al met veel plezier bewoond. Ook jij maakt nog kans op zo’n mooie nieuwbouwwoning. Er komt namelijk een nieuwe fase aan in De Blauwe Kreken: fase 6!

In deze fase komen 6 bungalows aan het water. Hier woon je gelijkvloers, dus levensloopbestendig. Ook komen er lekker ruime eengezinswoningen met verschillende breedtes. Allemaal met een bodemwarmtepomp, waardoor je hier gasloos woont.

Start verkoop: 4 juli

Donderdag 4 juli vanaf 15.00 uur start online de verkoop van de 25 woningen in De Blauwe Kreken fase 6. Via de projectwebsite kun je je inschrijven op de bouwnummers van jouw voorkeur. Je kunt maximaal 5 bouwnummers aangeven. De inschrijfperiode eindigt op vrijdag 12 juli 15.00 uur. Uiterlijk woensdag 24 juli 15.00 uur hoor je of je een woning toegewezen hebt gekregen.

Wanneer je geregistreerd staat in het gemeentelijke registratiesysteem voor nieuwbouw koopwoningen in Westland krijg je voorrang bij de toewijzing. Je kunt je registreren op de website van gemeente Westland. Hoe langer je staat ingeschreven, hoe meer kans je maakt om in aanmerking te komen voor een woning.

Op maandag 8 juli van 17.00 uur tot 18.30 uur organiseren wij een informatiebijeenkomst bij Van der Ende Racing Inn aan Nieuweweg 57K in Poeldijk. Hier kun je al jouw vragen kunt stellen aan het verkoopteam. Zien we je dan?