Terug

Post

Groot succes Meet & Greet 27 september jl.

Judith Been – Olsthoorn

|

30 september 2022

De Meet & Greet op 27 september jl. was een groot succes. Een groot aantal belangstellenden heeft zich uitgebreid laten informeren door het verkoopteam. Naast het bekijken van de eerste plattegronden, heeft men ook op de bouwlocatie een blik in de toekomst kunnen nemen door de VR-bril. Wat een enthousiasme!!

Zie je jezelf al wonen op dit prachtige, exclusieve landgoed in Rijswijk? Maak een persoonlijk account aan op de projectwebsite en verzamel hier alvast je favorieten. Een goede voorbereiding op de start verkoop later in het jaar.

Exclusief wonen in de Rijswijkse Landgoederenzone

Een eeuwenoud ensemble van buitenplaatsen en landgoederen krijgt er een nieuwe parel aan haar ketting bij. Waar u zomaar een ijsvogel of bosuil kunt spotten. Waar prachtige bomen en struikgewassen de leefomgeving veraangenamen. En waar weelderige wandelpaden, bruggen en vijvers de boventoon voeren. Als achtergronddecor van een stijlvol aanbod. Dát is Buitenplaats Hofstede, de nieuwe trots van de Rijswijkse Landgoederenzone.

De vrij op naam prijzen zijn vanaf ca. € 875.000,-- v.o.n.

Er komen diverse woningtypen in verkoop;
2 Vrijstaande parkvilla's, 10 twee-onder-een-kap bosvilla's, 2 Half-vrijstaande Van Vredenburch villa's, 4 Boerderijwoningen en 5 Bosherenhuizen