Terug

Post

Column Ferry – Duik in de wereld van duurzaam wonen bij ‘Hou van je Huis’

Ferry Rodenburg

|

25 mei 2023

Vorige maand bracht ik samen met een groep collega’s een bezoek aan ‘Hou van je Huis’ aan de Goudsbloemlaan in Den Haag. “Hou van je huis? Maar dat doe ik al!” denk je nu misschien. In dat geval ben je waarschijnlijk nog niet bekend met dit initiatief van de gemeente. Ik leg het je uit.

Stel je voor: een gezin dat al jarenlang in een prachtig jaren ’30 huis woont. Ze houden van de charme en het karakter van hun woning, maar ze vinden het ook belangrijk om energiezuiniger te leven en een betere isolatie te realiseren. Ze weten alleen niet waar ze moeten beginnen.

Na mijn eigen kennismaking met Hou van je Huis, vertel ik het gezin graag over dit informatiepunt. Hou van je Huis biedt een scala aan producten en diensten om je te helpen bij het verduurzamen van je woning. Met behulp van de energiescan, energiecoaches en de workshop Energie besparen krijg je waardevolle informatie over isolatie en het besparen op verwarming, verlichting en apparatuur. Vaak kun je met eenvoudige, slimme maatregelen al het verschil maken en geld besparen. Bovendien ontdek je van welke acties en subsidies je kunt profiteren.

Ook benieuwd welke stappen jij kunt zetten? Ik kan je uit ervaring zeggen dat de adviseurs de tijd nemen om naar je te luisteren, je wensen en doelen helder te krijgen en je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Je bent van harte welkom op de locatie aan de Goudsbloemlaan 82 in Den Haag, van woensdag tot en met vrijdag tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Ook kun je contact opnemen via telefoonnummers 070 3539931 en 070 353 3281.

Loop eens vrijblijvend binnen, grote kans dat je vol inspiratie een energiezuiniger huis tegemoet gaat!

Ferry Rodenburg
Register Makelaar Taxateur