Terug

Post

Doe mee aan de Olsthoorn Makelaars wandeltocht tijdens het Wateringse Veld Loopfestijn

17 maart 2022

Het Wateringse Veld Loopfestijn vindt voor de elfde keer plaats op zondag 19 juni 2022. Het is een gezellig loopevenement dat met een diversiteit aan afstanden voor iedereen iets te bieden heeft. Het parcours biedt een mooie afwisseling tussen de nieuwbouwwijk Wateringse Veld en de schitterende omgeving, waarbij onderweg veel te genieten valt!

Steun Stichting Ushersyndroom

Door middel van het Wateringse Veld Loopfestijn wordt er geld opgehaald voor Stichting Ushersyndroom. Ushersyndroom is een zeldzame erfelijke aandoening waarbij kinderen doof of slechthorend geboren worden en naast nachtblindheid ook een progressief verlies van zicht ervaren. Uiteindelijk worden mensen met Ushersyndroom doof én blind. Het opgehaalde bedrag wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar een behandeling en verbetering van kwaliteit van leven.

De Olsthoorn Makelaars 5KM Wandeltocht

Als lokaal gewortelde makelaar draagt Olsthoorn Makelaars graag een steentje bij. En dit doen we door middel van de speciale Olsthoorn Makelaars 5KM Wandeltocht! Deze tocht heeft een prachtig parcours door de wijk van Wateringse Veld. Extra leuk aan dit parcours is dat er zoveel mogelijk scholen in de wijk zijn meegenomen in de route. Je loopt dus langs verschillende scholen en over de schoolpleinen.

Prijs: €10,-

Wat krijgt de deelnemer?

  • Startnummer
  • Medaille
  • Water langs de route en aan de finish
  • Tijdwaarneming middels klokken
  • Digitale finishfoto en parcoursfoto’s
  • Toegang tot het zomerfestijn

Kortingscode

Met de kortingscode OLS22 krijg je 15% korting op het gehele evenement! Of je nu kiest voor de 5KM wandeltocht, of gaat hardlopen tijdens de 10KM loop; met deze kortingscode loop je extra voordelig.

Meer informatie en inschrijven?

Loop je mee? Bezoek de website voor meer informatie en om je in te schrijven!