Terug

Post

Verhuisplannen in Westland? Maak kennis met onze vestiging in Naaldwijk!

15 februari 2022

Het Westland is een fijne plek om te wonen. Met een divers aanbod aan woningen is er voor ieder wat wils; van appartementen voor starters en senioren tot eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande villa's. Iedere dorpskern heeft een eigen karakter en je vindt hier veel sportverenigingen, scholen, gezellige horeca, winkels en andere voorzieningen.

Heb je plannen om een huis te kopen in Westland? Dan weten onze collega's van de vestiging in Naaldwijk de juiste weg om je stap voor stap te begeleiden. Met hun actuele kennis van de Westlandse woningmarkt, plus jarenlange ervaring met het aankopen en verkopen in Westland staan ze graag voor je klaar!

Je kunt ook bij ons terecht als je eens van gedachten wilt wisselen wat het juiste moment is om je huis in verkoop te zetten, als je benieuwd bent wat de waarde van je huis is, of als je een taxatie nodig hebt.

En heb je interesse in één van de nieuwbouwprojecten die in Westland gerealiseerd worden? Als nieuwbouwspecialist vertellen we je graag meer over de mogelijkheden en het nieuwbouwproces.

In deze video neemt Monique Strik je mee naar Olsthoorn Makelaars in Westland. Kijk je mee?

Olsthoorn Makelaars, vestiging Westland

Patijnenburg 16

2671 JD Naaldwijk

0174 70 60 20

westland@olsthoornmakelaars.nl