Terug

Post

Start verkoop en verkoopevent Buitenplaats Hofstede

21 maart 2023

Een eeuwenoud ensemble van buitenplaatsen en landgoederen krijgt er een nieuwe parel aan haar ketting bij. Waar je zomaar een ijsvogel of bosuil kunt spotten. Waar prachtige bomen en struikgewassen de leefomgeving veraangenamen. En waar weelderige wandelpaden, bruggen en vijvers de boventoon voeren. Als achtergronddecor van een stijlvol aanbod. Dát is Buitenplaats Hofstede, de nieuwe trots van de Rijswijkse Landgoederenzone. Veel luxer en groener dan in Buitenplaats Hofstede kun je het je niet wensen. Je hebt de keuze uit woningen en appartementen van circa 110 tot circa 212 m², met standaard 2 tot 4 slaapkamers.

Start verkoop op 1 april

Buitenplaats Hofstede gaat in verkoop op 1 april 2023. Vanaf 1 april tot en met 12 april 12.00 uur, kun je je inschrijven voor één of meer woningen via de projectwebsite. Kies je voor een twee-onder-één-kap-villa, een Bos Herenhuis of gaat de voorkeur uit naar een stijlvol appartement in het Landhuis? Op de projectwebsite lees je uitgebreide informatie over het plan, de architectuur en de kenmerken per bouwnummer. Ook kun je hier met de woningzoeker je favoriete woning vinden.

Verkoopevent

Je bent zaterdagochtend 1 april tussen 10.30 en 12.00 uur van harte welkom op Landgoed Te Werve, direct tegenover de projectlocatie. We informeren je dan over de mogelijkheden in Buitenplaats Hofstede en je kunt al je vragen stellen aan de makelaars en projectontwikkelaar. Ook kun je een kijkje nemen op het terrein waar straks dit duurzame project gerealiseerd wordt. Door middel van een VR animatie kun je hier zelfs je toekomstige droomhuis zien liggen!

Wil je aanwezig zijn bij de Start Verkoop? Wij verzoeken je dan vriendelijk je aan te melden, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld op de locatie. Je kunt je aanmelden via deze pagina. Je ontvangt enkele dagen voor de bijeenkomst een e-mail met meer details over de bijeenkomst, waaronder de route en de parkeermogelijkheden. Let op, dit e-mail bericht kan mogelijk in de ‘ongewenste mail’ terecht komen.