/ Kennisbank

Kennisbank

Met meer dan 17 jaar ervaring en ruim 35 medewerkers hebben wij veel kennis van de woningmarkt. Deze kennis delen we graag, zodat jij goed voorbereid de stap naar een nieuw thuis kunt zetten.

Actueel

25 mei 2023

Column Ferry – Duik in de wereld van duurzaam wonen bij ‘Hou van je Huis’

17 mei 2023

Bedenktijd rondom Hemelvaartsdag

11 mei 2023

Benieuwd naar Waelse Weelde? Kom naar de Meet & Greet op 24 mei!
Olsthoorn Makelaars - Huis kopen
Huis kopen

Je hebt de stap gezet en wilt een huis kopen. Spannend! Maar hoe ga je beginnen? En ga je alleen aan de slag of samen met een aankoopmakelaar? We delen onze tips én een stappenplan.

Olsthoorn Makelaars - Huis verkopen
Huis verkopen

Wat komt er allemaal kijken bij het verkopen van je huis en hoe behaal je het beste resultaat? En ga je eerst je huis verkopen of eerst een nieuwe woning kopen? We geven je meer informatie over hoe je dit in jouw persoonlijke situatie het beste kan aanpakken.

Olsthoorn Makelaars - Nieuwbouw kopen
Nieuwbouw kopen

Extra kosten, opschortende voorwaarden, meer- en minderwerk, financiële voordelen. Nieuwbouw kopen gaat net iets anders in zijn werk dan het kopen van een bestaande woning. Lees er alles over!

Olsthoorn Makelaars - Hypotheken
Woning bezichtigen

De bezichtiging is hét moment om je potentiële nieuwe woning goed te bekijken. Maar hoe bereid je je voor op een bezichtiging? En waar moet je op letten?

Olsthoorn Makelaars - Bieden & Onderhandelen
Bieden & Onderhandelen

Bieden en onderhandelen is spannend, dat doe je immers niet iedere dag. Neem je een aankoopmakelaar in de arm? En wat is de meerwaarde van een persoonlijke motivatiebrief?

Olsthoorn Makelaars - Koopovereenkomst en bedenktijd
Koopovereenkomst & Bedenktijd

Je hebt jouw droomwoning gevonden en misschien al een bod gedaan. Wat staat er allemaal in een koopovereenkomst en wanneer start de bedenktijd? En hoe zit dat bij een nieuwbouwwoning? Je leest het hier.

Huis erven
Huis erven

Heb je (samen met anderen) een woning geërfd? Dan komt er veel op je af. We delen waar je rekening mee moet houden wanneer je een huis erft.

Olsthoorn Makelaars
Hypotheken

Om een woning te kopen heb je eerst zicht op je financiële situatie nodig. Wat kun je maximaal lenen? Of kun je je huidige hypotheek meeverhuizen? We delen onze kennis over hypotheken.

Olsthoorn Makelaars - Energielabel
Energielabel

Hoe belangrijk is het energielabel en hoe weet je welk energielabel je woning nu heeft? Lees alles over de regels omtrent energielabels.

Olsthoorn Makelaars - Verduurzamen & Isoleren
Verduurzamen & Isoleren

Het verduurzamen en isoleren van je huis is een investering voor de toekomst. Wat zijn de voordelen van en hoe kun je dit financieren?

Onderhoud & Verbouwen
Onderhoud & Verbouwing

Als huizenbezitter is het belangrijk om de waarde van je woning te behouden. Goed onderhoud is daarbij essentieel.

De woningmarkt is continu in beweging

Laat ons je helpen!

Iedere situatie is anders. Wat voor de één een goed advies is kan voor jou anders zijn. Wil je over je persoonlijke situatie sparren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Corrine Juffermans
Heb je vragen of wil je eens sparren?
Op zoek naar een nieuwe woning in het Westland, Den Haag, Rijswijk of Delft?
Bekijk ons woningaanbod
Weten welke woningen er binnenkort te koop komen?
Bekijk binnenkort te koop