Terug

Post

Verkoop 32 appartementen in Parkrijk De Beuken start januari 2022

Daniëlle van der Meer

|

09 december 2021

Het groene en sfeervolle deelgebied Parkrijk is onderdeel van RijswijkBuiten; een duurzame woonwijk tussen Rijswijk en Delft. En hier, aan de voet van het Wilhelminapark, vind je straks De Beuken: 32 appartementen in de prijsklasse vanaf € 350.000,-. Een ideale plek voor iedereen die na een dag hard werken toe is aan een baken van rust. Maar ook voor diegenen die hun werkende bestaan al gedag hebben gezegd en duurzaam willen genieten van elke dag. Op een groene plek met de energie van het buitenleven!

De appartementen
Het markante appartementengebouw Parkrijk De Beuken telt 7 woonlagen met 32 luxe koopappartementen in verschillende typen. Op de begane grond zijn twee tweekamerappartementen gesitueerd. Op de verdiepingen is ruimte voor drie- en vierkamerappartementen. De woonoppervlakten variëren van ca. 75 tot ruim 105 m². Alle appartementen hebben een buitenruimte met een gunstige zonligging. De woningen voldoen aan de laatste duurzaamheidseisen (EPC 0). Op de begane grond is een parkeerterrein met voor elk appartement een parkeerplaats.

Duurzaam
RijswijkBuiten is een voorbeeldwijk op het gebied van duurzaamheid. Alle woningen en het openbaar gebied in RijswijkBuiten zijn duurzaam en gebouwd met aandacht voor thema’s als groen, water en het klimaat. Zo is de wijk gasloos, worden woningen verwarmd door een energiezuinige warmtepomp en wordt elektriciteit opgewekt door zonnepanelen. Goed voor het milieu, maar door de lagere energierekening ook goed voor de portemonnee.  In deelgebied Parkrijk, waar de appartementen in De Beuken worden gebouwd, worden de duurzaamheidsambities van RijswijkBuiten een stap verder gebracht. Zo stroomt regenwater via een bovengronds afwatersysteem af naar omliggend water en kunnen bewoners gebruik straks maken van duurzame deelmobiliteit.

Entree
Appartementencomplex De Beuken is onderdeel van nieuwbouwproject De Entree. Naast de 32 koopappartementen, komen er 28 sociale huurappartementen voor senioren. Daarnaast wordt er in De Entree een gezondheidscentrum gerealiseerd. Wethouder Keus: ‘Het plan voorziet in een grote maatschappelijke behoefte en draagt ook bij aan de diversiteit in de wijk’.

Verkoop
Wil je hier straks wonen? Meld je dan nu alvast aan via de projectwebsite als belangstellende en blijf op de hoogte! In januari 2022 gaat de verkoop van start.