Terug

Post

Ontdek de Charme van Rieteilanden in Naaldwijk

Judith Been – Olsthoorn

|

24 november 2023

Midden in het bruisende Naaldwijk ligt Rieteilanden, het laatste nieuwbouwproject in de kindvriendelijke wijk Hoogeland. Omgeven door groen en water, biedt Rieteilanden een uniek buitengevoel met alle moderne gemakken. Het project wordt in twee fases gelanceerd: 21 woningen in fase 1 en 22 in fase 2.

Bezoek onze Meet & Greet op 7 December
Ontdek meer over deze prachtige woningen tijdens onze Meet & Greet in Bij5 Grand Café - Restaurant Naaldwijk, op donderdagavond 7 december. Tussen 19.00 en 21.00 uur kunt u bij ons terecht voor alle informatie. Blijf ook op de hoogte via de projectwebsite.

Ruime en Luxe Woningen
Kies uit twee-onder-een-kapwoningen of vrijstaande villa's, elk met een overvloed aan ruimte, variërend van 150 tot 200 m². Deze huizen zijn perfect ingericht voor het gezinsleven, met ruime living, badkamer(s), vijf tot zes kamers, een grote berging, twee parkeerplaatsen, een heerlijke tuin met veranda, en een privévlonder over het water. De kavels variëren van 240 tot 480 m², ontworpen om uw wooncomfort te optimaliseren. De woningen hebben een rijke detaillering en een variatie aan kleuren en materialen.

Duurzaamheid Voorop
De energieneutrale woningen zijn efficiënt ingericht en voorzien van zonnepanelen, een bodemwarmtepomp en een comfortabel binnenklimaat dankzij vloerverwarming én -koeling. Wonen in Rieteilanden betekent kiezen voor een duurzame toekomst met minimaal onderhoud.

Beleef de unieke sfeer en vind het huis dat perfect bij u past, waar luxe, comfort en natuur harmonieus samenvloeien.