Terug

Post

Uw kaveladviseurs voor De Gouw – Kwintsheul

07 december 2020

Een kavel in het Westland, waarop u uw vrijstaande villa naar eigen wensen kan laten bouwen. Klinkt dat als een droom die u uit wilt laten komen? Olsthoorn Makelaars begeleidt u daar graag bij!

Het aankopen van een bouwkavel is een traject waar u hoogstwaarschijnlijk niet dagelijks mee te maken heeft. U krijgt te maken met veel vragen, onbekende termen en keuzes die gemaakt moeten worden. Dan is het belangrijk om een ervaren kaveladviseur naast u te hebben, die met u meekijkt en u adviseert en begeleidt bij de verschillende stappen van het aankooptraject van de kavel. Olsthoorn Makelaars heeft ruime ervaring met de begeleiding van nieuwbouwkopers en de aan- en verkoop van kavels. Vanuit onze vestiging in Naaldwijk, weten we de weg in het Westland en omgeving.

Waarom Olsthoorn Makelaars?
Omdat we oog hebben voor uw situatie en uw woonplannen. We willen u graag leren kennen, zodat we u persoonlijke begeleiding op maat kunnen bieden. Door onze ruime ervaring kunnen we vaak ook net even anders kijken, om samen tot passende ideeën te komen. Bovendien zijn we op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van kavelbouw. Hierdoor kunnen we in iedere stap van het proces met u meedenken. Meegaand met de situatie in onze huidige samenleving, lopen we voorop in een innovatieve manier van werken. Grotendeels digitaal, maar zonder het persoonlijk contact te verliezen.

Interesse in een kavel in De Gouw?

Als kaveladviseur voor de kavels in De Gouw, bij Kwintsheul, staan wij voor u klaar om u van informatie te voorzien, advies te geven en te begeleiden bij het aankoopproces. Dus of u nu nog aan het oriënteren bent, of al vaste plannen heeft: neem gerust contact met ons op voor meer informatie of meld u aan als belangstellenden via de projectwebsite. We begeleiden u graag bij het realiseren van uw droomwoning in De Gouw!

Op de foto, boven links: Marjolein Derksen. Rechts: Esther Olsthoorn. Onder: Monique Strik.