Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Olsthoorn Makelaars maatschappelijk betrokken

Ondersteuning lokale initiatieven

Wij ondersteunen diverse doelen en verenigingen, omdat wij graag iets terug geven aan onze omgeving; of het nu de sportclub is Den Haag, Den Hoorn of Wateringen, een kerstdiner voor senioren, talentvolle jonge muzikanten in Rijswijk of een bijdrage ten behoeve van het Westlandse Popkoor, de Beursvloer Westland, wielerronde of hardloopfestijnen, we vinden het belangrijk een bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Leerschool

Olsthoorn Makelaars zet zich graag in voor leergierige stagiaires. Onze stagiaires zijn echt onderdeel van ons team en worden begeleid door onze medewerkers. Zo kunnen zij kennis maken met de praktijk en onze passie. Extra leuk is dat een aantal stagiaires ons blijven ondersteunen, als bijbaan bij hun (vervolg)studie.