Terug

Post

Duurzaam wonen in de Grasbuurt in Delft – binnenkort in verkoop

16 januari 2024

In de Schoemaker Plantage in Delft gaat zeer binnenkort de verkoop van start voor Grasbuurt 3c, met 21 Hofwoningen en 4 Royale twee-onder-één-kapwoningen. Na het succes van Grasbuurt 3a en 3b, waar nagenoeg alle woningen verkocht zijn en de bouw medio mei begint, is dit je laatste kans om in deze duurzame nieuwbouwwijk te wonen. Wil jij ook genieten van een prachtige woning met tuin in Grasbuurt? Lees dan snel verder!

Belangstellenden inschrijving

Ben jij geïnteresseerd in een woning in Grasbuurt 3c? Schrijf je dan nu in als belangstellende via de projectwebsite en houd je mailbox goed in de gaten. Met het grote succes van de vorige fasen, is het essentieel om er snel bij te zijn.

Financiële voorbereiding

In aanloop naar de start van de verkoop kun je nu al actie ondernemen. Kandidaten die een financieringsverklaring uploaden bij de inschrijving krijgen voorrang bij de toewijzing. Om deze kans niet te missen, is het verstandig om nu alvast een afspraak te maken met een financieel adviseur. We brengen je graag in contact met een financieel adviseur die bij je past.

Laatste kans op duurzaam wonen

Met een nieuwbouwwoning in Grasbuurt 3c heb je een laatste kans om deel uit te maken van deze prachtige plek in Schoemaker Plantage. Geniet van modern comfort, een eigen tuin en duurzame voorzieningen. Mis deze unieke kans niet en neem de eerste stap naar jouw droomwoning!

Schrijf je nu in als belangstellende voor Grasbuurt 3c >>