Terug

Post

Kwartaalrapportage ‘Altijd in de buurt’ – Q4 2021

27 januari 2022

Onze klanten en opdrachtgevers bijstaan met sprekende cijfers en een frisse blik op actualiteiten; dat vinden we belangrijk bij Olsthoorn Makelaars. We doen dat op verschillende manieren, maar de kwartaalrapportage 'Altijd in de buurt' is daar een voorbeeld van waar we trots op zijn.

In de onlangs gepubliceerde editie, kijken we graag samen terug op het laatste kwartaal van 2021. Zo praten we projectontwikkelaars bij over de ontwikkeling van het aantal woningzoekenden in deze regio, over de prijsontwikkeling en het actuele woningaanbod.

Deze periode van het jaar is ook altijd een mooi moment om vooruit te kijken. Daarom noemen we de belangrijkste plannen en ambities van het kabinet als het gaat over de woningmarkt en geven onze reactie hierop. Ons makelaarskantoor is immers diepgeworteld in de regio en weet exact wat er speelt bij de klanten.

In de rubriek ‘In gesprek met’ praat Judith Been – Olsthoorn (directeur bedrijfsvoering Olsthoorn Makelaars) met Harry Wientjens (directeur Coöperatieve Rabobank) over de maatschappelijke rol van de Rabobank op het gebied van duurzaam wonen.

Zijn de actuele woningmarktcijfers ook van toegevoegde waarde voor jouw werkzaamheden? We mailen graag een exemplaar van onze kwartaalrapportage naar je toe. Je kunt dit aangeven via info@olsthoornmakelaars.nl