Terug

Post

Verkoop 69 woningen Waelse Weelde gestart

14 april 2022

Uitwaaien op het strand, fietsen door de duinen, winkelen of een terrasje pakken in één van de gezellige dorpskernen; Waelse Weelde wordt een heerlijke plek om te wonen. In de Waelpolder, tussen 's-Gravenzande en Naaldwijk, worden 69 woningen gerealiseerd. Met eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen is er voor ieder wat wils.

Ben je op zoek naar veel ruimte? Dan zit je hier goed! De huizen staan op riante kavels, soms direct aan het water/open vaarwater, of met vrij zicht over de Westlandse kassen. Alle worden ze gebouwd in jaren ’30 stijl, maar met het comfort en de duurzame eigenschappen van nu. De omgeving is zeer sfeervol van opzet: geen straat is hetzelfde en je wordt steeds verrast door een mooi detail, leuk doorkijkje of groene speelplek. Dit wordt dan ook een heerlijke plek om op te groeien, met het strand, het bos en diverse scholen in de dorpen en steden dichtbij.

  • 69 eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen.
  • Alle woningen zijn ruim: vanaf 137 tot 193 m² en gelegen op grote kavels.
  • Direct aan water/open vaarwater, of met vrij zicht over de Westlandse kassen.
  • Koopsommen vanaf € 540.000,- v.o.n.

Interesse? Schrijf je in!

Op 13 april is de verkoop gestart. Nu is het mogelijk om op de projectwebsite alle bouwnummers, prijzen, plattegronden en meer informatie te bekijken. Je droomhuis gevonden? Je kunt je nu ook inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur. Hiervoor heb je de tijd tot maandag 25 april, 9.00 uur.

Vragen? Kom naar de Meet & Greet op 20 april

De stap naar een nieuwe woning is niet niks en we begrijpen dat het prettig kan zijn om je vragen persoonlijk te stellen. Daarom kan je je aanmelden voor de Meet & Greet op 20 april! De Meet & Greet vindt tussen 15.00 en 17.00 uur plaat bij Brasserie De Bosrand aan de Staelduinlaan 1a in 's-Gravenzande. Heb je je nog niet aangemeld voor de Meet & Greet? Meld je dan nu aan via de projectwebsite. Tijdens de bijeenkomst kom je alles te weten over het project, bekijk je de kavelgrote van woningtype Kolibrie op ware grote en kun je in gesprek gaan over het klimaatadaptief inrichting van de tuin.

We ontmoeten je graag op 20 april en kunnen we je voor die tijd al verder helpen, dan kun je contact opnemen met onze nieuwbouwspecialisten via 070 308 46 56 of ons contactformulier.