Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

In de media

TERUGBLIK AFGELOPEN WEEK

  • We zijn druk bezig geweest met het maken van films van al onze woningen. Hierin geven de makelaars een rondleiding door de woning en beantwoorden de meest gestelde vragen van potentiële kopers.
  • Voor wie het niet mogelijk was om in levenden lijve aanwezig te zijn, hebben we ook via FaceTime bezichtigingen gedaan.
  • Onze nieuwbouwspecialisten gaven informatie over de nieuwbouwprojecten en voerden verkoopgesprekken door middel van videobellen.
  • Nadat wij een persbericht verzonden over onze werkwijze rondom het coronavirus, zijn wij benaderd door diverse omroepen en redacties om hier meer over te vertellen. We gaven een interview bij Omroep West, zijn gebeld door Hart van Nederland en een cameraploeg van NPO1 filmde afgelopen donderdag bij ons op kantoor.? Klik hier voor de uitzending