Terug

Post

De Tuin van Teding – Delft: voorbereidingen in volle gang

20 januari 2022

De ontwikkeling van de appartementen 'De Tuin van Teding' in Delft is in volle gang! Net voordat 2021 eindigde gaf de ontwikkelaar een update over dit project, die we uiteraard graag met je delen.

Woningtypen
Aanvankelijk waren er tijdens de ontwerpfase 2 XL-appartementen van circa 102 m2 opgenomen in het plan, waarvan één op de begane grond. Na afstemming met de gemeente is deze extra ruimte benodigd voor de inpandige afvalberging. Om deze reden is het woonprogramma aangepast, binnen de Tuin van Teding komen straks namelijk:

  • 21 appartementen van circa 87 m²
  • 10 kop-appartementen van circa 68 m²
  • en één special: namelijk het XL-appartement van circa 102 m² met erker en dakterras op de bovenste woonlaag.

Aan de architectuur en uitstraling van het gebouw verandert verder niets. Welk appartement je straks ook kiest, allemaal beschikken ze over een fijn balkon of terras. Ook is er een gemeenschappelijk terras, dat aansluit op het openbaar groen. De uiteindelijke invulling van het groen wordt straks samen met de bewoners en omwonenden bepaald.

Prognose en prijzen
Goed nieuws: de verkoop start komend voorjaar. Naar verwachting is dit al medio maart. Tijdens de start verkoop worden ook de definitieve prijzen bekendgemaakt. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het uitwerken van de verkoopdocumentatie zodat je straks weloverwogen een keuze kunt maken. Op de eerste impressie die je boven dit nieuwsbericht vindt, is al te zien hoe mooi het project straks wordt. De komende weken worden er steeds meer impressiebeelden en plattegronden per type appartement gedeeld.

Meer informatie?
Lees alles over dit project op deze pagina.

Tip! Interesse in zo'n fijn appartement? Meld je dan aan als belangstellende via de projectwebsite, dan ontvang je alle updates direct in je mailbox. Wie weet vind jij binnenkort wel jouw nieuwe (t)huis in De Tuin van Teding!