Terug

Post

Verhuiskriebels? Dit is je eerste stap!

23 november 2020

Verhuiskriebels

Als het einde van het jaar nadert, is dat voor velen een moment van reflectie. Zo ook over de woonsituatie. Past je huidige woning nog wel bij jullie? Is het tijd voor een volgende stap? Met meer ruimte, of juist op een andere locatie? Oftewel: verhuiskriebels!

Als de gedachte aan een andere woning je niet meer loslaat, komt er veel op je af. Zeker nu we ook nog te maken hebben met de coronacrisis. Want: 

  • Kan ik mijn huis nu wel te koop zetten? 
  • Een huis kopen, is dat in deze tijd wel verstandig? 

Ik kan je vertellen: er is sprake van een nieuwe dynamiek, maar met een goede internetverbinding en ons creatieve en deskundige team is de aan- en verkoop van woningen nog op hetzelfde peil als voor de coronacrisis. De vraag naar woningen is nog onverminderd groot en zal de komende jaren zelfs nog verder stijgen. Veel vraag en weinig aanbod: deze combinatie is een indicatie dat de huizenprijzen niet snel zullen dalen. 

De eerste stap
Blijft het kriebelen? Begin dan eens met een gratis en vrijblijvend gesprek met mij of een van mijn collega-makelaars. We nemen de tijd om je huidige woning te bekijken en geven een verwachte verkoopopbrengst. We denken mee over het juiste moment van verkoop of aankoop en helpen om jwensen helder in kaart te brengen. Ook kunnen we je eventueel alles vertellen over nieuwbouwprojecten die nu in verkoop of in ontwikkeling zijn. Heel verhelderend, en het kost je niets! Als je daarna in de nabije – of toch de wat verdere - toekomst toe bent aan een volgende stap staan we uiteraard voor je klaar 

Ik luister graag naar je verhaal. Je kunt me bereiken via monique@olsthoornmakelaars.nl of 0174 70 60 20 

Monique Strik  

Register Makelaar Taxateur bij Olsthoorn Makelaars, vestiging Naaldwijk.