Terug

Post

Nieuwe vestiging Olsthoorn Makelaars – Naaldwijk

20 juli 2018

Olsthoorn Makelaars opent binnenkort nieuwe vestiging in Naaldwijk

Olsthoorn Makelaars gaat in september een nieuwe vestiging openen in het centrum van Naaldwijk, in het voormalige Rabobankgebouw aan de Patijnenburg 16. De opening van deze vestiging sluit volgens het bedrijf aan bij de strategie om haar positie in het Westland verder te versterken.

"In 2006 zijn we gestart met een kantoor in Den Haag in de wijk Wateringse Veld. Dit kantoor is in de afgelopen jaren gegroeid tot een toonaangevend kantoor in de regio. Onze succesformule bleef de laatste jaren niet onopgemerkt. In 2017 hebben we een tweede vestiging geopend in de wijk Vruchtenbuurt in Den Haag. Met de bestaande vestigingen vormt de opening van deze vestiging een goede aanvulling. We hebben een divers aanbod van nieuwbouw- en bestaande bouw woningen in Rijswijk, Delft, Den Haag en het Westland. Omdat we steeds meer actief worden in het Westland, is een extra vestiging een logische keuze. Zo kunnen we onze opdrachtgevers nog dichter bij huis van dienst zijn.”

Olsthoorn Makelaars is een echt familiebedrijf waar vernieuwing, kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Nico Olsthoorn, zijn zoon Gert-Jan en dochters Esther en Judith werken met veel enthousiasme samen. Inmiddels is het team uitgebreid naar 24 medewerkers.

Waarmee maakt Olsthoorn Makelaars het verschil?

De vastgoedspecialisten zijn de klanten van dienst voor de verkoop en aankoop van bestaande woningen, taxaties en de verwerving van (bouw)grond. Olsthoorn Makelaars onderscheidt zich van andere makelaars door de verkoop van vele projecten nieuwbouw.
"Een woning kopen? Het scheelt nogal of u een bestaande woning of een nieuwbouwwoning gaat kopen", aldus Esther Olsthoorn. "In het eerste geval ziet u wat u koopt. Bij een woning die er nog niet staat, moet u het doen met een plattegrond en tekeningen. Om geïnteresseerden voor nieuwbouwprojecten goed te begeleiden hebben we een dedicated team. Dit team bestaat uit vier nieuwbouwspecialisten en twee commercieel medewerkers binnendienst nieuwbouw.

Waar we het verschil maken met bestaande bouw makelaars in de regio? Ik denk dat dat komt dat wij laagdrempelig zijn en zorgen voor de perfecte presentatie van ons woningaanbod. Zo hebben wij een eigen specialist voor de styling en fotografie van woningen in dienst, met vliegbrevet om dronefoto's en filmpjes te maken. Wij willen daarmee potentiële kijkers een goede indruk geven van de woning, voor zij tot de echte bezichtiging overgaan".