Terug

Post

Meet & Greet Buitenplaats Hofstede op 27 september

13 september 2022

In Rijswijk komt een exclusief en uniek project waar je woont op een buitenplaats in een lommerrijke en groene omgeving. Welkom op Buitenplaats Hofstede! In een parkachtige omgeving, aan een imposante vijverpartij, worden luxe appartementen, twee-onder-een-kap villa’s, boerderijwoningen en vrijstaande villa’s ontwikkeld. De woningen zijn op ruime kavels gelegen en krijgen allemaal een unieke buitenruimte. Hier kun je relaxen op de ruime veranda of heerlijk dineren op jouw balkon of terras. Vanuit je woning stap je straks zo de natuur in. Bij dit natuur-inclusieve gevoel past ook een duurzame woning die is ontworpen met veel natuurlijke materialen. Uiteraard worden alle woningen gasloos en energiezuinig opgeleverd. Hier is aan alle details gedacht! De koopsommen van appartementen starten vanaf circa € 685.000,- v.o.n. en de woningen vanaf circa € 875.000,- v.o.n. De verkoop van dit unieke project start nog dit najaar.

Meet & Greet

Zie je jezelf al wonen op een exclusief landgoed? Meld je dan aan voor de Meet & Greet en kom meer te weten over dit unieke project! Op 27 september 2022 ben je tussen 16:00 en 19:00 uur van harte welkom op Landgoed Te Werve, direct tegenover de projectlocatie. Wij kijken er naar uit om kennis te maken en je meer details van de woningen te laten zien. Natuurlijk maken we ook een wandelingetje naar de locatie, waar je met een VR bril je toekomstige droomwoning alvast kunt zien liggen!

Aanmelden voor de Meet en Greet kan via dit online aanmeldformulier. Je hebt tot 20 september de tijd om je aan te melden. Graag tot ziens op 27 september aanstaande!