Terug

Post

Parkrijk de Lanen fase 3 – start verkoop en Meet & Greet

30 juni 2022

Een luxe herenhuis aan een parksingel. Gloednieuw, duurzaam en klaar voor de toekomst! In het groene RijswijkBuiten, op steenworp afstand van Delft en Rijswijk, wordt Parkrijk de Lanen ontwikkeld. In de derde fase vinden we 18 luxe herenhuizen. Met een breedtemaat van 5,4 meter en drie woonlagen vind je hier alle ruimte voor het hele gezin.

Naast ruim zijn de woningen ook erg duurzaam met een hoge ambitie op gebied van energie, natuurinclusie, water en comfort. De woningen voldoen aan het BENG-label (bijna Energie Neutraal Gebouw) en worden gasloos. Het groene middengebied is autovrij en is een belangrijke watergang die aansluit op het Wilhelminapark. Door het integreren van nestkasten en groen in het ontwerp sluiten de woningen aan op parkachtige omgeving.

Goed nieuws dus voor wie zoekt naar een ruime nieuwbouwwoning in het groen, met volop speelruimte en een ideale ligging: hier kom je heerlijk tot rust, maar de energie van de stad is vlakbij! Je leest alles over dit mooie project op deze pagina.

Start verkoop

De verkoop is online van start. Via de projectwebsite is het nu mogelijk om je in te schrijven op de bouwnummers van jouw voorkeur. Tot en met 11 juli heb je de tijd om je in te schrijven, waarna de toewijzing plaatsvindt.  Samen met de inschrijving lever je een financiële check aan. De financiële check is nodig om aan te tonen dat je met je inkomen en/of vermogen de woning kunt betalen. In het geval van een hypotheek is dit een aanvraag bij de bank of hypotheekadviseur, met daarin de hoogte van je maximale leencapaciteit. Dit is dus nog geen offerte en je hoeft ook nog geen verplichtingen aan te gaan bij een hypotheekverstrekker. Deze financiële check voeg je toe bij de online inschrijving.

Meet & Greet

Op de projectwebsite vind je alle verkoopdocumentatie. Heb je na het bekijken hiervan nog vragen en wil je alles weten over de locatie en de woningen? Kom dan tussen 16.30 en 19.00 uur naar de Meet & Greet op woensdag 6 juli in het informatiecentrum RijswijkBuiten, Van Rijnweg 3b.