/ Open Huis

Binnenkijkers

De Binnenkijkers zijn onze woningen waar je tijdens een Open Huis vrijblijvend en zonder afspraak kunt aanbellen voor een bezichtiging. Bekijk hieronder de deelnemende woning(en). Worden er geen woningen getoond, dan staat er (nu) geen Open Huis gepland.

Verkoopevenement

Noorderduin fase 4

Op woensdag 3 juli vindt het verkoopevenement van Noorderduin fase 4 plaats. Van 17.00 uur tot 18.30 uur ben je welkom bij The Coast Beach House in Monster. Hier staat het verkoopteam van Noorderduin klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast heb je de mogelijkheid een verkoopbrochure te ontvangen. Deze wordt enkel op het evenement uitgereikt. Zien wij je daar?

Heb je tijdens de inschrijfperiode nog vragen over de woningen of de verkoopdocumenten? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op (070-3084656). Lees meer over de woningen op de projectwebsite.

Nieuwbouw

Bekijk onze duurzame nieuwbouwprojecten

Interesse in een nieuwbouw woning? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk onze projectenpagina!

Hoe kunnen we je helpen?

Je hebt ongetwijfeld vragen.  Misschien wil je meer weten over een specifieke woning of ben je benieuwd naar het aanbod dat binnenkort te koop komt?

Maar ook voor alle andere woonvragen kun je bij ons terecht.

Overweeg je je woning te verkopen, of ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? Ben je geïnteresseerd in een nieuwbouwwoning en heb je vragen over hoe dat proces in zijn werk gaat? Of misschien heb je al een fijn huis en wil je verduurzamen, maar weet je niet waar te beginnen. 

 

Je bent niet alleen. Voor al deze woonvragen staan wij voor je klaar en kun je vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen bij een van onze makelaars.