Terug

Post

Start verkoop Noorderduin fase 3 – Monster

16 januari 2024

Save the date! Op woensdag 24 januari om 15.00 uur start online de verkoop van de 66 woningen in Noorderduin fase 3. Hier woon je achter de duinen van Monster, in een prachtige nieuwbouwwoning!

Inschrijven op je favoriete woningen kan tot vrijdag 2 februari 15.00 uur. We vertellen je graag alles over de verkoop- en toewijzingsprocedure van de woningen in dit plan.

Maak een account aan op de projectpagina

Op www.nieuwbouw-noorderduin.nl heb je de mogelijkheid om een persoonlijk account aan te maken en je aan te melden als belangstellende voor fase 3. Hier kun je ook de woningen aangeven die jouw voorkeur hebben. Vanaf  woensdag 24 januari 15.00 uur vind je alle verkoopdocumenten zoals de technische omschrijving, verkoopplattegronden en de mogelijkheden van meer- en minderwerk onder de downloads van jouw favoriete bouwnummer(s). Je hebt dan de mogelijkheid om je in te schrijven op maximaal 5 bouwnummers. Nog geen persoonlijk account? Maak deze dan snel aan!

Registratiesysteem gemeente Westland

Goed om te weten: wanneer je geregistreerd staat in het gemeentelijke registratiesysteem voor nieuwbouw koopwoningen in Westland krijg je voorrang bij de toewijzing. Je kunt je registreren op de website van Gemeente Westland. Hoe langer je staat ingeschreven, hoe meer kans je maakt om in aanmerking te komen voor een woning.

Informatiebijeenkomst: woensdag 31 januari

Op woensdag 31 januari vindt de informatiebijeenkomst van Noorderduin fase 3 plaats. Van 17.00 uur tot 18.30 uur ben je welkom bij The Coast Beach House in Monster. Hier staat het team van Noorderduin samen met de makelaars klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast heb je de mogelijkheid een verkoopbrochure te ontvangen. Deze is alleen beschikbaar op de informatieavond. Zien wij je daar?

Heb je tijdens de inschrijfperiode nog vragen over de woningen of de verkoopdocumenten? Neem dan gerust contact met ons op.