Terug

Post

In pre-sale: Waelse Weelde, ‘s-Gravenzande

22 februari 2022

In de ’s-Gravenzandse Waelpolder wordt een schitterend nieuwbouwplan gerealiseerd: Waelse Weelde! Hier kun je straks wonen in één van de 69 eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen of vrijstaande woningen. Alle worden ze gebouwd in jaren ’30 stijl, maar met het comfort en de duurzame eigenschappen van nu.
 
Wil je veel ruimte om je heen? Dan zit je hier goed! De huizen staan op riante kavels, soms direct aan het water/open vaarwater, of met vrij zicht over het Westlandse kassenlandschap.
In Waelse Weelde is geen straat hetzelfde en word je steeds verrast door een mooi detail, leuk doorkijkje of groene speelplek. Dit wordt dan ook een heerlijke plek om op te groeien, met het strand, de natuur en verschillende dorpen en steden dichtbij.
 
  • 69 eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. 
  • Alle woningen zijn ruim: vanaf 137 tot 188 m² en gelegen op grote kavels.
  • Koopsomindicaties: vanaf € 535.500,- v.o.n.
 
𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐬𝐞?
Registreer je dan als belangstellende op de projectwebsite. Hier kun je het woningaanbod bekijken en alvast de woning(en) van jouw voorkeur aangeven. De verkoop start medio april 2022. Vanaf dat moment is het mogelijk om je op één of meerdere bouwnummers in te schrijven.
 
Goed om te weten: je kunt voorrang krijgen bij de toewijzing, als je bent ingeschreven als woningzoekende in het gemeentelijk registratiesysteem voor nieuwbouw koopwoningen in de gemeente Westland. Voor meer informatie kijk je hier.