/ Wat is mijn huis waard?

Er zit geld in de stenen. Ontdek nu hoeveel!

Doe de gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Ontdek direct wat jouw woning waard is

Ben je nieuwsgierig naar wat je woning waard is en wat de eventuele overwaarde is?

Of overweeg je de stap naar een nieuw huis? Dan is het nodig om te weten wat je te besteden hebt. Een hypotheekadviseur maakt dit inzichtelijk. Een onderdeel van dit hypotheekgesprek is de eventuele overwaarde van je huidige woning. Via onze handige en gratis waardecheck ontvang je direct de geschatte waarde in je mailbox.

 

Liever een waardebepaling bij je thuis?

De waardecheck is een tool en geeft een eerste indicatie. Onze makelaars controleren deze indicatie van de woningwaarde graag voor je. Om echt een goed beeld te krijgen kun je daarom Olsthoorn Makelaars uitnodigen voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling bij je thuis. Wij komen dan bij je langs en bekijken de hele woning nauwkeurig. Vervolgens werken we de actuele waarde van de woning uit en koppelen dit naar je terug. Ook kunnen we alvast vertellen hoe het verkoopproces eruitziet en wat een passende verkoopstrategie zou zijn voor jouw woning. Kost niets en je zit nergens aan vast, maar dit gesprek geeft wel veel duidelijkheid.

Waardebepaling of taxatie: wat is het verschil?

Ben je nieuwsgierig of nog aan het oriënteren of je wilt verhuizen? Dan is een waardebepaling een goede eerste stap.

Maar heb je het nodig om te weten wat je woning precies waard is, bijvoorbeeld met het oog op een erfenis, een WOZ-aanslag of voor een hypotheek? Dan geeft een officiële woningtaxatie het antwoord.

 

Olsthoorn Makelaars heeft gecertificeerde taxateurs in huis die je graag verder helpen.

 

Afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Dienst Woning in beeld contact

Adres
house-row