Terug

Post

Nieuwe aanwinst bij Olsthoorn Makelaars: welkom Anita Jol!

13 mei 2024

Wij zijn verheugd om Anita Jol te verwelkomen als onze nieuwe Office Manager bij Olsthoorn Makelaars. Anita brengt ruim 25 jaar ervaring in de makelaardij met zich mee, een achtergrond die haar uitstekend voorbereidt op haar nieuwe rol binnen ons familiebedrijf.

Geboren en getogen in Den Haag, en al 22 jaar woonachtig in het mooie Wateringen met haar gezin, heeft Anita een diepe affiniteit met de regio. Haar carrière in de makelaardij begon bij De Haan Makelaars en ging via diverse andere makelaarskantoren in Den Haag en Delft, voordat ze bij ons kwam. Na een kort uitstapje buiten de sector, ontdekte ze dat haar hart echt bij de makelaardij ligt.

Anita staat bekend om haar gezellige en eerlijke persoonlijkheid, een kwaliteit die zowel door klanten als collega's zeer wordt gewaardeerd. Ze haalt voldoening uit het helpen van anderen, of dit nu collega’s of klanten zijn.

Haar favoriete plekjes in de regio? Dat zijn de sfeervolle Oude Molstraat in Den Haag en het strand bij Kijkduin. En als ze niet aan het werk is, vind je haar misschien genietend van een maaltijd bij Scrumpy Pub in Wateringen.

Welkom in het team, Anita! Wij kijken uit naar de bijdragen die je zult leveren en de frisse energie die je meebrengt naar ons kantoor.