Terug

Post

Nieuw Wonen Nederland is live!

30 april 2024

Overweeg je om een stap te zetten naar een nieuwbouwwoning? Het nieuwe platform Nieuw Wonen Nederland (NWN) is live! Dit is de online omgeving voor iedereen die interesse heeft in nieuwbouwwoningen, of je nu een woning wilt kopen of huren. Je vindt hier het grootste aanbod aan nieuwbouwwoningen, toekomstig, nu te koop of te huur en dit alles overzichtelijk op één platform.

Het NWN-platform biedt je de kans om direct in contact te komen met NVM-makelaars die gespecialiseerd zijn in nieuwbouwwoningen. Daarnaast kun je er terecht voor diverse diensten zoals de verkoop, aankoop, verhuur en het verkrijgen van hypotheken. Kortom, het is jouw alles-in-één platform voor alles wat met nieuwbouw te maken heeft.

Olsthoorn Makelaars maakt actief deel uit van Nieuw Wonen Nederland. Heb je onze pagina al eens bezocht? Neem een kijkje en wie weet vind je er jouw toekomstige droomhuis.

Wil je steeds op de hoogte blijven van de nieuwste nieuwbouwprojecten en als eerste de kans krijgen om in contact te komen met jouw mogelijke nieuwe woning? Meld je dan kosteloos aan op www.nieuwwonennederland.nl.