Terug

Post

Het belang van kleuradvies

30 oktober 2023

Bij het aanschaffen van een woning zijn er talloze beslissingen die genomen moeten worden. Leuk, maar waar begin je? Een van de aspecten voor een fijn thuis is de kleurbepaling. Vind je het lastig om zelf te kiezen, De stylisten van het Interieur Spreekuur helpen je graag. Met de korting MAGAZINE10 krijg je 10% korting.

Vermijd snel beslissen
Het kiezen van de juiste kleur is altijd erg bepalend voor de uitstraling en de sfeer van het interieur. De ervaring leert dat men het moeilijk vindt om de juiste keuzes te maken, waardoor er vaak last minute beslist wordt om alle muren wit te schilderen. Met de gedachte; ‘een kleurtje op de muur? Dat komt nog wel!’ Nou, niets is minder waar. Meestal komt er van dat kleurtje op de muur niets meer terecht, want als je eenmaal in de woning bent ingetrokken, kost het tijd, energie en geld om dit aan te pakken en daar heb je helemaal geen zin in. Eeuwig zonde!

Belang van licht
en ander zeer belangrijk onderdeel bij het bepalen van de juiste kleuren is lichtinval. Kleurstalen kunnen er in de winkel prachtig uit zien, maar bij een andere lichtinval kan het een compleet andere kleur zijn. Komt het licht bijvoorbeeld uit het noorden? Blijf dan weg bij koele kleuren, anders kan het koud en kil overkomen. Laat je hierbij adviseren door professionals, zo kun je een zonlicht analyse laten maken van jouw woning om te voorkomen dat er verkeerde kleuren worden gekozen.

Verbouwingsfase
Je kunt je voorstellen dat je wel iets anders aan je hoofd hebt gedurende de verbouwing dan je bezig houden met het samenstellen van het perfecte kleurenpallet. Toch is het aan te raden om hier mee te beginnen vòòr dat de verbouwings vermoeidheid zijn tol begint te eisen, want als je moe bent maak je wellicht een keuze waar je later spijt van hebt.

Alles wat je bepaald kan daarna van je lijstje af, zodat je je weer kunt focussen op andere zaken. En met behulp van een kleuradvies op maat, zal het je geen stress opleveren, beloofd!

Speciale korting
Heb je moeite met het maken van keuzes omtrent kleurgebruik? Of vind je het überhaupt
niet interessant om hier over na te denken? Dan staan de stylisten van Het Interieur Spreekuur voor je klaar om je te helpen!

Ze hebben veel ervaring in het creëren van kleurenpaletten die volledig in harmonie zijn en passen bij jouw smaak en lifestyle.
Met de korting MAGAZINE10 krijg je 10% korting op een kleuradvies van Het Interieur Spreekuur. Met hun expertise op het gebied van interieur en woninginrichting kun je er zeker van zijn dat je op de goede weg bent om jouw nieuwe woning om te toveren tot jouw droomhuis.