Terug

Post

Brand – en inbraakpreventie in samenwerking met Stijlplus

17 maart 2022

Wist je dat het vanaf 1 juli 2022 wettelijk verplicht is in Nederland om een rookmelder te hebben op elke woonverdieping in je huis? Bij nieuwbouwwoningen was deze wet vanaf 2003 al van kracht, maar de verplichting geldt binnenkort ook voor bestaande woningen. Als je al werkende rookmelders hebt hangen op elke verdieping, dan heeft deze wetswijziging geen gevolgen voor jou. Maar heb je nog geen rookmelders? Dan is het nu tijd om ze aan te schaffen. Op iedere etage moet een goedgekeurde brandmelder geplaatst worden. De brandmelder hoeft overigens niet aangesloten te worden op het elektriciteitsnet. Een brandmelder met batterijen volstaat.

Waarom is dit verstandig?

  • Je stelt jezelf en je gezin veilig
  • Je vergroot de veiligheid voor de directe buren
  • Beperking van brandschade
  • Verzekeringsdekking

Hoe zorg je voor goede rookmelders?

Twijfel je hoe of waar je deze moet ophangen? Of heb je er geen tijd voor? Laat het over aan een vakman. Of je nu in een rijtjeshuis, vrijstaand huis of appartement woont: de vakman installeert de melders op de juiste plekken in uw huis. In samenwerking met Olsthoorn Makelaars zorgt Stijlplus uit Wateringen voor een professionele levering én installatie van je rookmelders tegen de volgende tarieven*:

  • 1 rookmelder: € 120,00 
  • 2 rookmelders: € 155,00 
  • 3 rookmelders: € 190,00 

Extra veiligheidsvoordeel 

Speciaal voor onze relaties biedt Stijlplus een korting aan van 15% op een nieuwe cilinderset voor in je deurslot. Het vervangen van sloten wordt vaak vergeten bij het betrekken van een nieuwe woning, maar het is wel verstandig om te doen. Je weet immers nooit wie er nog een sleutel heeft van jouw woning.

Je huis is een plek waar je je veilig wilt voelen. Daarom biedt Stijlplus via Olsthoorn Makelaars een GRATIS inbraakpreventiecheck aan ter waarde van € 65,00 bij de aanschaf van een nieuwe cilinderset of rookmelder.  Er wordt gecontroleerd of je woning beveiligd is volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen en tegen de laatste inbraaktrends.

Met de code 'OM2022' profiteer je bij Stijlplus van deze voordelen. Neem je contact met Stijlplus op voor het maken van een afspraak, vermeld dan door middel van deze code dat je via Olsthoorn Makelaars komt.  Je kunt tot en met december 2022 gebruik maken van deze kortingscode.

*Voorwaarden:

  • Deze tarieven zijn inclusief voorrijkosten en montage (incl. BTW)
  • Montage op goed bereikbare plekken BG - 1e - 2e etage.
  • Meerprijs bij afwijkende situaties.