Terug

Post

8 februari start verkoop: Kavels Achter de Duinen

31 januari 2023

Zelf een huis ontwerpen en laten bouwen, op een droomlocatie vlakbij het strand. Het wordt mogelijk in Kavels Achter de Duinen! Op dit moment worden de puntjes op de i gezet qua projectvoorbereiding, waarna de verkoop van fase 1 op woensdag 8 februari om 12.00 uur van start gaat. Vanaf dat moment staan de koopsommen en de interactieve kavelkaart online op de projectwebsite www.kavelsachterdeduinen.nl en kun je je via deze website ook inschrijven. Fase 1 bestaat uit 13 kavels met oppervlakten vanaf 365 m² tot circa 850 m². Een aantal kavels grenst aan water (geen doorgaand vaarwater). Inschrijven is mogelijk tot 15 maart

Informatiebijeenkomst

Noteer ook alvast in de agenda: informatiebijeenkomst op donderdag 9 maart in het kantoor van Ontwikkelbedrijf Westlandse Zoom, aan de Haagweg 33 te Monster.
Hier maak je kennis met de kaveladviseurs, die je alles vertellen over het kavelaanbod en over het zelf bouwen van een huis. Het is ook mogelijk om op de bouwlocatie de kavels te bekijken.

 

Kaveladviseurs

Een huis laten bouwen is een intensief maar fantastisch proces. Er komt veel bij kijken, maar je staat er niet alleen voor. Er zijn professionals die je bijstaan en onze kaveladviseurs Marjolein Derksen en Rianne Dessens begeleiden je stap voor stap bij het aankoopproces.

Persoonlijk account en inschrijven gemeente Westland

Het inschrijven voor een kavel kan via een online account. Iedereen die in aanmerking wil komen voor een kavel moet zich tevens inschrijven bij de gemeente Westland als woningzoekende.