Terug

Post

Presale start 23 november De Machinist RijswijkBuiten

10 november 2023

Je toekomstige thuis in RijswijkBuiten

Als je op zoek bent naar een duurzaam en compleet appartement in RijswijkBuiten, dan is De Machinist precies wat je zoekt. De presale van de eerste 42 appartementen start op donderdag 23 november 2023.
Met in totaal 5 woonblokken, bestaande uit 109 appartementen, heeft elk woonblok zijn eigen unieke karakter en gemakken. De appartementen variëren in woonoppervlak van circa 56 tot 100 m², waardoor er voor ieder wat wils is.

Elk van de 5 appartementencomplexen beschikt over een eigen entree, waardoor u geniet van de rust en privacy van een kleinschalig wooncomplex met ongeveer 20 appartementen per blok. Deze opzet biedt een unieke kans om te wonen in een intieme setting die zowel de privacy als het gemak van appartementswonen biedt.

De appartementen zijn voorzien van bodemwarmtepompen, vloerverwarming en -koeling, gebalanceerde ventilatie en een douche met warmteterugwinning (wtw). Bovendien dragen zonnepanelen bij aan de energievoorziening van gemeenschappelijke voorzieningen zoals liften en verlichting. Met de aankoop van een appartement in De Machinist ben je goed voorbereid op de toekomst.

Voorrang bij toewijzing

Bij de presale van De Machinist fase 1 en 2 is het mogelijk om voorrang te krijgen. Die voorrang krijg je bij een positieve uitkomst van een oriëntatiegesprek met één van de financiële coaches van NEXTHome. In dit oriëntatiegesprek (wat uiteraard gratis en vrijblijvend is) komen jouw persoonlijke woonwensen en motivatie aan de orde, zodat wij weten wie jij bent en hoe wij jouw woonwensen het beste kunnen vervullen. Aan de hand van een vooraf ingevuld formulier krijg je tijdens dit oriëntatiegesprek te horen of een hypotheek (mits die nodig is) haalbaar is. Ook worden de te verwachten maandlasten besproken. Zo weten jij en wij of een hypotheek haalbaar (kun je een hypotheek verkrijgen voor het benodigde bedrag) en betaalbaar (vind jíj dat er een betaalbare maandlast ontstaat, waarbij ook het leven nog leuk blijft) is.

Presale event
Vanaf 19.00 uur staat het verkoopteam klaar om je de presale documentatie te overhandigen, verder vertellen we je graag onder het genot van een kop koffie of thee alle ins en outs over het project.
Locatie: Informatiecentrum Rijswijk Buiten (Van Rijnweg 3b in Rijswijk)