Terug

Post

27 juni: start verkoop Noorderduin fase 4 in Monster

14 juni 2024

In Noorderduin worden ruim 200 nieuwbouwwoningen gerealiseerd in de vorm van 2 onder 1 kapwoningen en rijwoningen. Wat Noorderduin uniek maakt behalve de locatie? De woningen worden gerealiseerd in een stijl zoals je die ziet aan 'The Hamptons'. Je waant je hier aan de Amerikaanse kust. Lichte tinten, kenmerkende raampartijen, een overdekte veranda en een houtlook. Na de succesvolle verkoop van fase 1, 2 en 3 start de volgende fase:  de verkoop van 65 woningen in Noorderduin fase 4. Deze start op donderdag 27 juni om 15.00 uur. Je kunt je inschrijven op je favoriete woningen tot vrijdag 5 juli 15.00 uur.

  • Aanmelden als belangstellende: Heb jij je aangemeld als belangstellende voor fase 4 door het achterlaten van je NAW-gegevens bij je favoriete woningtype? Dan ontvang je donderdag 27 juni rond 15.00 uur een e-mail dat de verkoop is gestart.
  • Verkoopdocumenten: Vanaf dat moment vind je alle verkoopdocumenten zoals de technische omschrijving, verkoopplattegronden en de mogelijkheden van meer- en minderwerk onder de downloads van jouw favoriete bouwnummer(s).

Verkoopevenement

Op woensdag 3 juli vindt het verkoopevenement van Noorderduin fase 4 plaats. Van 17.00 uur tot 18.30 uur ben je welkom bij The Coast Beach House in Monster. Hier staat het verkoopteam van Noorderduin klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast heb je de mogelijkheid een verkoopbrochure te ontvangen. Deze wordt enkel op het evenement uitgereikt. Zien wij je daar?

Heb je tijdens de inschrijfperiode nog vragen over de woningen of de verkoopdocumenten? Neem dan gerust telefonisch contact op met Olsthoorn Makelaars (070-3084656) of bewaar ze voor het evenement. Alvast meer weten over de verkoop? Hieronder lees je het gehele proces van toewijzing.

De inschrijfperiode is van donderdag 27 juni 15.00 uur tot vrijdag 5 juli 15.00 uur.

Meer weten over de totstandkoming van deze prachtige nieuwbouwwijk? Robert van der Horst (Baljon Landschapsarchitecten) en Britta van Egmond (Van Egmond Architecten) vertellen je in een video meer over het ontwerp.