Jouw makelaar in het Westland

Neem contact op!

Makelaar Westland

Welke stap je ook wilt zetten naar een nieuw (t)huis:
we staan voor je klaar!

Thuisvoelen. Niet alleen in je nieuwe woning of omgeving, maar ook bij je makelaar. We begrijpen als geen ander dat de stap naar een ander huis niet niets is, daarom zorgen we voor een optimale begeleiding! Vanuit de vestiging Naaldwijk helpen onze makelaars je op weg naar een huis in Westland. Omdat zij zelf veelal zijn geboren, opgegroeid en nog altijd woonachtig zijn in Westland, weten ze als geen ander wat er speelt in elke dorpskern én op de woningmarkt.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen als makelaar in Westland?

Onze diensten

1. Verkoopmakelaar Westland

Olsthoorn Makelaars | Verkoopmakelaar

2. Aankoopmakelaar Westland

Olsthoorn Makelaars | Aankoopmakelaar

3. Nieuwbouw Westland

4. Taxateur

377

VERKOCHTE WONINGEN BESTAANDE BOUW

79

AANGEKOCHTE WONINGEN

9.0

KLANTTEVREDENHEID

421

VERKOCHTE NIEUWBOUWWONINGEN

Makelaar Westland - Honselersdijk | Taxateur

Makelaar Westland

Op zoek naar een woning in het Westland?

Met een actief verenigingsleven, dorpskernen met een eigen karakter en het strand en de zee nooit ver weg, is Westland een fijne plek om te wonen, te werken en te ontspannen.

Binnenkort te koop in Westland

Op zoek naar een nieuwbouwwoning in het Westland?

Nieuwe projecten
Parels aan het Water

In verkoop

Bekijk project
Rieteilanden

In verkoop

Bekijk project
Noorderduin fase 4

In verkoop

Bekijk project
Maaslandse Zoom

In verkoop

Bekijk project
Schoemaker Toren

In verkoop

Bekijk project
De Blauwe Kreken fase 5

In verkoop

Bekijk project
Makelaar Den Haag, Makelaar Westland, Makelaar Rijswijk, Makelaar Delft

Laat ons je helpen!

Heb je vragen of wil je even sparren?

Een huis kopen of verkopen doe je niet dagelijks, maar wij wel! Met alle kennis van de woningmarkt in het Westland denken onze makelaars graag met je mee.

Start een gesprek

Met drie vestigingen in de regio Westland zijn wij altijd dichtbij

Olsthoorn Makelaars | Vestiging Naaldwijk, Westland
Westland | Naaldwijk

Westland

|

Patijnenburg 16

2671 JD Naaldwijk

Olsthoorn Makelaars | Wateringse Veld
Den Haag | Wateringse Veld

Den Haag

|

Santiagosingel 1

2548 HN Den Haag

Olsthoorn Makelaars | Vruchtenbuurt Den Haag
Den Haag | Vruchtenbuurt

Den Haag

|

Appelstraat 201

2564 EE Den Haag

Medewerkers vestiging Naaldwijk | Westland

Ontdek de regio Westland

 

Een waterrijke en veelzijdige gemeente waarbij de innovatieve glastuinbouwsector een economische impuls geeft, midden in de Randstad. Het Westland biedt een prettige woonomgeving voor iedereen. De regio is altijd in beweging. Naast de bestaande woningen worden er in het Westland vele nieuwbouwprojecten gerealiseerd.

 

Met een actief verenigingsleven, dorpskernen met een eigen karakter en het strand en de zee nooit ver weg, is Westland een fijne plek om te wonen, te werken en te ontspannen. Hier kun je in alle rust wonen aan tuinderslaantje, kiezen voor een duurzame nieuwbouwwoning of je laten omarmen door de sfeer van een historische woning in het centrum van één van de dorpskernen.

 

Vanuit de vestiging Naaldwijk helpen onze makelaars je op weg naar een huis in Westland. Omdat zij zelf veelal zijn geboren, opgegroeid en nog altijd woonachtig zijn in Westland, weten ze als geen ander wat er speelt in elke dorpskern én op de woningmarkt.

Lees meer
Makelaar Westland - De Lier

Westland: 11 dorpskernen met een eigen karakter

De gemeente Westland wordt gevormd door de 11 dorpskernen: de Lier, ’s Gravenzande, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Naaldwijk, Monster, Poeldijk, Ter Heijde en Wateringen. Met allen een eigen karakter.

 

Naaldwijk kenmerkt zich door een levendig centrum, met prachtige historische doorkijkjes, een rijk aanbod aan winkels en horeca en het culturele hart van het Westland: Westlandtheater De Naald, waar jong en oud elkaar ontmoeten voor een voorstelling of film. Het Woerdblok is een populaire wijk die recent gebouwd is. Geliefd bij gezinnen, want het is een heerlijke plek om op te groeien.

 

In De Lier voel je het dorpse karakter. Hier vinden jaarlijks veel gezellige evenementen plaats, en in de Hoofdstraat vind je veel leuke horecagelegenheden, koffietentjes, conceptstores en boetieks. In de nieuwbouwwijk Lierkwartier vinden zowel starters, gezinnen als ouderen een duurzaam en nieuw thuis.

Makelaar Westland - Honselersdijk | Taxateur

Westland: sfeervol en gezellig

Het vernieuwde centrumgebied van ’s-Gravenzande zit vol leuke winkels en terrasjes. Houd je van surfen, wandelen, fietsen of lekker uitwaaien? In ‘s-Gravenzande woon je dicht bij het strand. Dat geldt ook voor Monster, waar je bovendien een heel gezellig centrum vindt.

 

Wateringen heeft een gezellig centrum dat met de komst van koffietentjes, conceptstores en mooie kledingwinkels en gezellige terrasjes veel te bieden heeft. Je vindt hier sfeervolle jaren ’30 woningen, maar ook ruim opgezette en groene woonwijken, waar het heerlijk opgroeien is. Het Hofpark is een groene oase voor een wandeling, met een kinderboerderij en grote speeltuin. Bovendien heeft Wateringen een ideale ligging ten opzichte van de snelwegen en de voorzieningen van Delft, Rijswijk en Den Haag.

 

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning? In Poeldijk worden veel nieuwe woningen ontwikkeld. Onze nieuwbouwspecialisten kunnen je er alles over vertellen.

Makelaar Westland

Tip! Van jouw makelaar

Als je in aanmerking wilt komen voor een nieuwbouwwoning kun je je het beste inschrijven in het woningzoekende registratiesysteem van de gemeente Westland. Hierdoor heb je een streepje voor ten opzichte van iemand die dat niet doet.