Terug

Post

Ontdek de charme van Kavels Achter de Duinen fase 2 Monster

07 november 2023

De verkoop van Kavels Achter de Duinen fase 2 gaat binnenkort van start. Op maandag 20 november 2023 om 12.00 uur zal de online verkoop officieel van start gaan. Deze fase bestaat uit 9 kavels met tuinen aan het water. De kavels liggen aan de kant van de Oorberlaan.

Zelfbouwen
Op de projectwebsite staat alle (algemene) informatie over het aankopen van een kavel in Kavels Achter de Duinen met informatie over de locatiehet beeldkwaliteitsplanzelf bouwen en het proces. U kunt op uw gemak de informatie doorlezen. In het stappenplan wordt uitgelegd hoe het kopen van een kavel in z’n werk gaat. De kavel- en situatiekaart geven meer inzicht in het complete kavelaanbod en de ligging van de kavels.

Documentatie en Inschrijvingsprocedure
Op 20 november wordt de volledige verkoopdocumentatie, inclusief de kavelpaspoorten en de koopsommen, online gepubliceerd. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf dat tijdstip inschrijven voor de kavels van hun keuze. Ter voorbereiding op de verkoop zullen belangstellenden geïnformeerd worden via de nieuwsbrieven gerelateerd aan de projectwebsite, en op de dag van de start verkoop ontvangt u een notificatie.

Kavelevent op 25 november
Wij nodigen geïnteresseerden uit voor een informatieve bijeenkomst op zaterdag 25 november, welke zal plaatsvinden tussen 11.00 en 13.00 uur in het projectbureau van OBWZ aan de Haagweg 33 D1 in Monster. Het verkoopteam is aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

Persoonlijk account en inschrijven gemeente Westland
Inschrijven voor een van de kavels kan straks via het aanmaken van een persoonlijk account. Heeft u nog geen account aangemaakt? Doe dit dan zo snel mogelijk zodat u goed voorbereid bent zodra de verkoop van start gaat. Wilt u in aanmerking komen voor een kavel dan is het tevens voorwaarde dat u zich inschrijft bij de gemeente Westland als woningezoekende.