Terug

Post

Nieuwe collega: welkom Dianne!

10 november 2022

In november 2022 mochten wij een nieuwe collega verwelkomen bij Olsthoorn Makelaars; Dianne Kuijvenhoven startte bij onze vestiging in Wateringse Veld als makelaar K-RMT. Wat haar als makelaar uniek maakt? Dianne: "De meeste reacties krijg ik op mijn oprechte aandacht voor de mens, mijn empathisch vermogen en het streven om altijd het beste resultaat te behalen voor de klant." Dit herkent Judith Been - Olsthoorn (directeur bedrijfsvoering) direct: "Met haar warme persoonlijkheid past Dianne heel goed bij ons familiebedrijf. We zijn blij dat ze met haar ervaring en expertise een bijdrage levert aan de groei van onze organisatie." 

In het kort: wie is Dianne?

Ik woon op steenworp afstand van Wateringse Veld, in het gezellige Wateringen. Als ik niet aan het werk ben, vind je me vaak op de sportvereniging, om mijn zoons te begeleiden bij hun wedstrijden. Ook spreek ik graag af met vrienden, of ga erop uit naar het strand. Zo fijn dat verschillende kustplaatsen hier in de regio altijd dichtbij zijn; 's zomers lekker in de zon met muziek, gezellige mensen en een drankje. En in de winter is het de ideale plek voor een wandeling in de wind, om daarna weer op te warmen in een strandtent. Of thuis bij de open haard, dat kan ook.

Wat zorgde ervoor dat je de stap hebt gezet naar Olsthoorn Makelaars?

Na mijn studie bedrijfskunde in Rotterdam heb ik me gespecialiseerd in Marketing van financiële dienstverlening. Mijn interesse in de combinatie vastgoed, mensen en marketing groeide en maakte dat ik de opleiding tot K-RMT ben gestart. Een schot in de roos! Sinds 2021 ben ik werkzaam in de makelaardij en dat doe ik met enorm veel plezier. Olsthoorn Makelaars kende ik als een kantoor met een hoog ambitieniveau; dat sprak me aan. Ik ben blij met deze organisatie als werkgever; een professioneel bedrijf met goed opgeleide makelaars, een warme sfeer en veel aandacht voor de klant. En dat hoge ambitieniveau? Daar herken ik mezelf in, en vind het dan ook fijn dat ik nu mijn steentje hieraan bij kan dragen.

Wat kunnen klanten van jou verwachten?

Als makelaar vind ik het belangrijk om verder te kijken dan alleen de woning en de waarde daarvan. Iedere verkoper heeft een eigen verhaal, waar ik met aandacht naar luister. Op die manier kan ik de strategie afstemmen op de visie van de verkoper, om zo tot het beste resultaat te komen. Het maximale uit de verkoop halen, terwijl het proces daarnaartoe zo ontspannen en zorgeloos mogelijk is; dat is waar we samen voor gaan.

Wat maakt dat je met plezier naar je werk gaat? 

Ik hou van de afwisseling, dat maakt dit werk zo leuk. Rustig op kantoor mijn administratie op orde brengen, om er vervolgens op uit te gaan. Een kennismaking met nieuwe klanten die overwegen hun huis te verkopen, dan naar een andere woning om geïnteresseerden rond te leiden en te kijken of het een match is. Vervolgens een koopakte tekenen met verkopers die weer in de volgende fase van het traject zitten. Iedere stap van het proces brengt leuke gesprekken met zich mee. En als ik dan weer een mooie verkoop kan sluiten, kan de dag niet meer stuk!

Met Dianne van gedachten wisselen over de verkoop van jouw woning? Je bereikt haar via 070-308 46 56 of dianne@olsthoornmakelaars.nl