Terug

Post

Extra comfort en een verademing voor uw portemonnee: een waterontharder!

23 oktober 2023

Extra comfort en verademing voor uw portemonnee: een waterontharder!

Een waterontharder zorgt voor 100% kalkvrij water. Daardoor blijft uw badkamer glimmen, zonder te schrobben met chemicaliën. Ga heerlijk douchen, zonder het gevoel van een strakke, droge huid. Stop het wasgoed in uw machine en het komt er zacht en helder uit, terwijl u veel minder wasmiddel gebruikt. Zin in een kopje thee of een verfrissende limonade? Dankzij het kalkvrije water smaakt het beter. En servies en glaswerk blijven ook mooi en streeploos. Uw badkamer en keuken blijven als nieuw én kalkvrij. Ideaal! Zeker als u heeft gekozen voor zwart sanitair.

Alle voordelen op een rij:

  1. Huishoudelijke apparaten gaan langer mee. Hard water in de woning zorgt voor kalkaanslag. Deze kalkaanslag zorgt ervoor dat huishoudelijke apparaten sneller kapot gaan. Met zacht water zal servies langer meegaan omdat er geen kalkaanslag vormt op bijvoorbeeld glazen.
  2. Bespaar geld. Met een waterontharder kunt u op meerdere manieren geld besparen. Ten eerste kunt u tot wel 50% besparen op schoonmaakmiddelen. Met hard water is er namelijk meer schoonmaakmiddel nodig om schuim te maken. Daarnaast zijn er ook geen agressieve en vaak dure schoonmaakmiddelen nodig om kalkaanslag op te verwijderen. Ten tweede kunt u met een waterontharder flink besparen op de energierekening. Met hard water vormt zich kalkaanslag rond verwarmingselementen en de elementen in huishoudelijke apparaten. Dit zorgt ervoor dat deze elementen harder moeten werken om op te warmen. Met zacht water wordt dit voorkomen en het effect is merkbaar in het energieverbruik.
  3. Voorkom huidproblemen. Heeft u wel eens last van een droge huid of eczeem? Hard water kan dit verergeren. Met zacht water heeft u minder last van een droge huid na het douchen en het wassen van de handen. Als kers op de taart zal douchen met zacht water ook helpen bij het krijgen van zacht en glanzend haar.
  4. Milieuvriendelijk. Met een waterontharder kunt u, zoals hierboven al wordt genoemd, besparen op schoonmaakmiddelen en energie, wat het milieu ten goede komt. Schoonmaakmiddelen zitten vaak vol met schadelijke stoffen die slecht zijn voor het milieu. Door te besparen op energie zorgt u bovendien voor minder CO2 uitstoot.

Graag brengen wij u in contact met Omega Water. Na installatie van de Omega waterontharder geniet u van 100% kalkvrij water.