Terug

Post

Proeftuin Erasmusveld – De Velden: nog enkele bouwnummers beschikbaar

16 december 2021

Via het open raam hoor je de vrolijke stemmen van de kinderen die buiten samen rondstruinen door het groen. Je besluit dat het tijd is voor een pauze en klapt je laptop dicht, verlaat je ruime thuiswerkplek en roept de hond bij je. Even ontspannen tijdens een rondje met de hond door de buurt. De buurman groet je vrolijk en je ziet dat hij alvast wat bloembollen aan het planten is. Je maakt de hondenlijn wat langer, want je hoeft niet bang te zijn dat er onverwacht een auto de hoek om komt scheuren. Het is hier immers autovrij. En dan besef je hoe fijn je het hier hebt; een royale, gloednieuwe woning met een eigen plek voor het hele gezin. In een autovrij woonhof, waar je je buren ontmoet. Waar je de kinderen met een gerust hart buiten kunt laten spelen en waar je alle voorzieningen van de stad zo dichtbij hebt.

Het is dan ook een heerlijke plek: Proeftuin Erasmusveld, waar de voordelen van de stad gecombineerd worden met duurzaam wonen in het groen. En in project De Velden zijn er nog enkele bouwnummers beschikbaar:

  • Ruime eengezinswoningen van 134 tot 158 m²
  • Standaard 4 slaapkamers
  • Inclusief badkamer en seperaat toilet op de eerste verdieping
  • Wonen tussen het groen in kindvriendelijke woonhofjes
  • Compleet met bodemwarmtepomp en zonnepanelen
  • Koopsommen starten vanaf € 509.850,- v.o.n.

Lees meer informatie over het project.

Interesse om hier te wonen? We vertellen je graag welke bouwnummers nog beschikbaar zijn. Neem contact op met onze nieuwbouwafdeling via 070 308 46 56.