Terug

Post

Rieteilanden – Naaldwijk: de pre-sale gaat van start op 6 juni

21 mei 2024

Ontdek Rieteilanden, het laatste nieuwbouwproject in de kindvriendelijke en populaire wijk Hoogeland in Naaldwijk. Dit project biedt niet alleen een uniek buitengevoel maar is ook van alle gemakken voorzien, en dit alles midden in het bruisende hart van Naaldwijk. Omgeven door groen en water, ervaar je met de karakteristieke architectuur en de oprijlaan naar de eilanden meteen een gevoel van vrijheid. Een waar vakantiegevoel, maar dan thuis.

Een zee van ruimte

Kies voor een twee-onder-een-kapwoning of een vrijstaande villa op Rieteilanden en ervaar ruimte in overvloed. De woningen bieden circa 150 m² tot 200 m² woonoppervlakte en zijn uitgerust met een royale living, meerdere badkamers, en vijf tot zes kamers. Elke woning heeft praktische indelingen, ruime bergingen, twee eigen parkeerplaatsen, heerlijke tuinen met veranda’s, en eigen vlonders over het water. Rieteilanden is ontworpen met oog voor jouw wooncomfort.

Leven binnen en buiten

De veranda’s en openslaande deuren zorgen ervoor dat binnen- en buitenleven naadloos in elkaar overgaan. Stap vanuit je woonkamer zo de veranda op en geniet van de omringende, prachtige tuin. Hier creëer je een fantastische plek voor de kinderen en vind je zelf een oase van rust in het hart van het Westland.

Pre-sale en reservering

Wegens grote belangstelling voor Rieteilanden is er vanaf 6 juni de mogelijkheid om tijdens de pre-sale in te schrijven op je favoriete bouwnummer(s). Na de pre-sale en toewijzing door de gemeente Westland kun je jouw gekozen woning(en) reserveren voor de definitieve verkoop die rond de zomer zal starten. Tijdens de pre-sale kun je inschrijven op basis van de op de projectwebsite beschikbare conceptstukken en indicatieve prijzen, waarna je na toewijzing een reserveringsvergoeding betaalt die met de koopsom wordt verrekend.

Registratie bij de Gemeente Westland

Het woningzoekende registratiesysteem van de gemeente Westland speelt een belangrijke rol bij de toewijzing van de woningen. Sta je nog niet ingeschreven als woningzoekende? Registreer je dan nu bij de gemeente om je kansen te vergroten op een toewijzing van jouw droomwoning in Rieteilanden. Hoe langer je ingeschreven staat, hoe groter je kansen.