Terug

Post

LOF Erasmusveld fase 3: verkoop gestart!

08 september 2022

Duurzaam wonen? Dat kan in de nieuwe wijk Erasmusveld in Den Haag. Binnen het project LOF uit zich dat in zéér energiezuinige woningen en aandacht voor de natuur met een naastgelegen te realiseren nieuw ecolint/park.

In de derde en laatste fase van LOF vind je 7 prachtige woningen, waarvan er 6 worden verkocht. Het gaat om woningtype HOUT; prachtige woningen met breedtes van 5,10 meter. Met een houten skelet vanaf de begane grond en houten gevelbekleding sluit dit woningtype helemaal aan bij het duurzame karakter van de wijk. Vanbinnen heeft de woning dezelfde uitstraling en afwerking als een gemetselde woning. De koopsommen starten vanaf € 520.000,- v.o.n. en de online verkoop is van start gegaan op 8 september.

Woningtype HOUT:

  • Standaard uitbouw
  • Diepte van 11,96 meter op de begane grond
  • Diepte van 9,56 meter op de verdieping
  • Woonoppervlakte van ca. 121 m²
  • Ruime woonkamer met open keuken
  • Drie slaapkamers en ruime zolder
  • Tuin van 8,5 meter diep met een vlonder aan het water.

De locatie

Op het voormalige volkstuinencomplex Vlietlust in de prachtige wijk Erasmusveld tussen de Martinus Nijhoffweg en de Erasmusweg in Den Haag, wordt een compleet nieuwe wijk gerealiseerd, genaamd LOF. De locatie en de woningdiversiteit maken het plan uniek en creëren een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving. De wijk wordt in samenwerking met de gemeente Den Haag voorzien van een ecologisch lint waardoor er een groene omgeving ontstaat met volop mogelijkheden voor jonge kinderen om te spelen.

Interesse?

Je leest hier alles over LOF Erasmusveld. Onze nieuwbouwspecialisten staan je graag te woord om je alles over de woningen te vertellen.